Tiiminvastaava sairaanhoitaja

Oletko työstäsi motivoitunut, asiakaslähtöinen ja kehittämistaitoinen sairaanhoitaja, joka omaa myös kyvyn toimia asiantuntijana ja hoidon koordinoijana tiimissä? Haemme vanhuspalveluihin vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa, joka toimii sairaanhoitajan työnsä ohella kotihoidon tiimivastaavana ja hoitotyön koordinoijana. Hakijalta odotetaan vahvaa sairaanhoitotyön asiantuntijuutta sekä työyhteisön osallistavaa ja kehittävää työotetta positiivisella ja ennakkoluulottomalla asenteella. LifeCare-tietojärjestelmän ja -toiminannanohjausjärjestelmän hallinta katsotaan hakijalle erityiseksi eduksi.

Kelpoisuusehtona ovat sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Työsuhteessa on käytössä kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa Kuntarekry.fi tai sähköpostitse kirjaamo@petajavesi.fi viimeistään 11.12.2020 klo 15. Tulevasta työstä voi tiedustella: kotihoidon esimies Eva Ruotsalainen, puh. 050-4084032. Tehtävä täytetään, mikäli kunnanhallitus myöntää täyttöluvan joulukuussa 2020.

Tutustu työnantajaan

kotihoidon esimies Eva Ruotsalainen, eva-liisa.ruotsalainen@petajavesi.fi
p. 0504084032

Petäjäveden kunta
Osoite: Teollisuustie 1, 41900 Petäjävesi

Petäjävesi on luonnonläheinen ja viihtyisä 4000 asukkaan hyvinvointikunta 25 minuutin matkan päässä Jyväskylästä. Meidät tunnetaan perhe- ja yritysystävällisyydestä sekä UNESCOn maailmanperintökohteesta - Petäjäveden vanhasta kirkosta. Viemme kuntaa 2020-luvulle kuntalaisten, päättäjien ja virkamiesten hyvällä yhteistyöllä sekä rohkealla ja luovalla asenteella. Työssä uskomme yhteisöllisyyteen, työniloon ja työssä kehittymiseen.

Petäjäveden kunta - Rökfri arbetsplats