Tiiminvetäjä, vastaava ohjaaja

Haettavana on TIIMINVETÄJÄN, VASTAAVAN OHJAAJAN vakinainen tehtävä BusinessOulun Työllisyyspalveluiden Työhön poluttavat palvelut -yksikössä. Tiiminvetäjän, vastaavan ohjaajan tehtävä sijoittuu työsuhteen alkaessa ensisijaisesti yhteisötalo Honkapirtille (os. Pateniementie 86, 90800 Oulu). Tiiminvetäjän, vastaavan ohjaajan lisäksi Honkapirtillä työskentelee työnsuunnittelijoita / ohjaajia, tilavastaava sekä kuntouttavan työtoiminnan työtoimijoita.

Tiiminvetäjän, vastaavan ohjaajan työ on Honkapirtin kuntouttavan työtoiminnan aiemman kehittämistyön hyvien käytänteiden toteuttamista ja uusien toimintojen kehittämistä yhteistyössä työllisyyspalveluiden yksiköiden, tiimien sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tiiminvetäjän, vastaavan ohjaajan työ on myös kuntouttavan työtoiminnan arjen asiakas- ja ohjaustyötä, sen suunnittelua ja toimeenpanoa sekä työnsuunnittelijoiden /ohjaajien ohjaajatyön kehittämistä ja heidän työssään tukena toimimista. Työhön kuuluu myös erilaisten tapahtumajärjestelyjen koordinointia.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, esim. sosiaali-, kasvatus- tai ohjausalan tutkinto. Lisäksi edellytetään työkokemusta ohjaustyöstä, kuntouttavan työtoiminnan ohjaamisesta tai vastaavasta työstä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä moniammatillista työotetta laajassa palveluverkostossa. Työ vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä valmiuksia verkostotyöhön.

Toivomme, että olet aktiivinen ja toimeen tarttuva, sinulla on positiivista heittäytymisen kykyä. Suhtaudut työhösi kehittävästi ja kohtaat asiakkaat ennakkoluulottomasti. Tehtävä edellyttää järjestelmällisyyttä sekä hyvää organisointi- ja yhteistyötaitoa. Hakemukseen pyydetään kirjaamaan maininta erityistaidoista ja kiinnostuksen kohteista.

BusinessOulun Työllisyyspalvelut tarjoaa erilaisia työllistymistä edistäviä palveluja Oulun alueen työttömille työnhakijoille ja työnantajille, jotka tarvitsevat työvoimaa. Oulun kaupunki yhdessä alueen kuntien kanssa on mukana 1.3.2021 käynnistyneessä työllisyyden kuntakokeilussa, jonka tavoitteena on edistää tehokkaasti työttömien työnhakijoiden työllistymistä ja koulutukseen ohjautumista ja tuoda uusia ratkaisuja osaavan työvoiman saatavuuteen. Työllisyyskokeilun tarkoituksena on parantaa erityisesti pidempään työttömänä olleiden ja heikossa työmarkkina-asemassa olevien pääsyä työmarkkinoille. Kokeiluissa kehitetään työnhakijoille tarjottavia työllistymistä tukevia palveluja ja palvelumalleja, joiden avulla voidaan nykyistä paremmin tunnistaa ja ratkaista asiakkaiden yksilölliset palvelutarpeet, työllistymisen esteet sekä osaamisen kehittämistarpeet. Tiiminvetäjän, vastaavan ohjaajan tehtävässä edellytetään kiinnostusta palveluiden kehittämiseen ja osallistumista kuntakokeilussa tapahtuvaan kehittämistyöhön oman roolinsa mukaisesti.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksytty todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus on 2285,36€/kk - 2468,19€/kk (työkokemuslisän mukaan).

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, hakemus toimitetaan osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/4384/2021. Hakemukset on toimitettava 6.5.2021 klo 15.00 mennessä

Lisätietoja

https://www.businessoulu.com/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat tiiminvetäjä Anna-Liisa Jeskanen-Aarnipuro, p. 050 433 9864 ja palvelupäällikkö Sari Käsmä, p. 044 703 4940 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@businessoulu.com

Lisätietoja

Oulun kaupunki, BusinessOulu liikelaitos

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: Hallituskatu 36 A, 90100 Oulu

Suggested jobs