Tiimipäällikkö, koulutuksen toimialoille - Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Opiskelijamäärämme ovat kasvaneet ja koulutustarjontamme on laajentunut uusien tutkintojen ja verkossa tapahtuvan koulutuksen myötä. Haluaisitko sinä tulla kanssamme kehittämään ammatillista koulutusta tulevaisuuden tarpeisiin? Oletko hyvä yhteistyöverkostoissa toimija ja taitava esihenkilö? Jos vastasit kyllä, tiimipäällikön tehtävä saattaa olla juuri sinulle sopiva.

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, Ammattiopisto Samiedu hakee tiimipäällikköä vakinaiseen virkasuhteeseen 10.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Samiedussa koulutuksen toimialoja on kaksi, Hyvinvointi ja liiketoiminta sekä Teknologia ja metsä. Aloilla toimii tällä hetkellä neljä lähiesihenkilöä/tiimipäällikköä ja heidän tuekseen rakentuu vastuuopettajien verkosto. Koulutuksen toimialoja tukee opiskelijapalvelut sekä muut koulutuksen tukipalvelut. Koulutustuotteet kehittyvät koko ajan, koulutusta on tarjolla paikallisesti sekä verkon välityksellä ajasta ja paikasta riippumattomasti.

Haemme viidenneksi tiimipäälliköksi ammatillisen koulutuksen osaajaa, koulutusvastuujako muiden tiimipäälliköiden kesken jakautuu valittavan henkilön ammatillisen osaamisen ja työkokemuksen perusteella. Arvostamme osaamista digitalisaation ja vihreän siirtymän alueilla.

Tiimipäällikkönä vastaat vastuualueesi operatiivisesta toiminnasta, koulutusten suunnittelemisesta ja kehittämisestä sekä esihenkilötyöstä. Vastuullesi voidaan nimetä myös koulutusalojen läpileikkaavia kokonaisuuksia (esimerkiksi yrittäjyys) osaamisesi huomioiden. Vastuualueen tiimiin kuuluu opetus- ja ohjaushenkilöstöä ja tukenasi toimivat mm. toimialajohtaja sekä muu henkilökunta. Toimit yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa, ylläpidät ja kehität yhteistyötä ja koulutuksia näiden tahojen kanssa. Tiimipäällikkönä kuulut osaksi Samiedun laajennettua johtotiimiä.

Odotamme sinulta
- asiakaslähtöisyyttä
- innostusta ammatillisen koulutuksen kehittämisestä
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia
- taitoa katsoa tulevaisuuteen sekä
- muutosjohtamisen taitoja

Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen työn
- kehittämismyönteisen ja innovatiivisen työyhteisön
- hyvät kehittymismahdollisuudet
- tuen työllesi
- monipuolista TYHY-toimintaa mm. Smartum-etuuden, kuntosalin
käyttöoikeuden, vuosittaiset TYHY-päivät
- kattavan työterveyshuollon ja
- vakaan työnantajan

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja opettajan kelpoisuutta opetushenkilöstön kelpoisuusasetuksen (A986/1998 13 §) mukaisesti. Edellytämme syvällistä osaamista joiltakin ammatillisen koulutuksen aloilta ja kokemusta esihenkilö- ja/tai johtamistyöstä.

Sovellettava työehtosopimus on kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus (KVTES), palkkaus sopimuspalkka, voit myös esittää oman palkkatoivomuksen. Työaika on virkasuhteen alkaessa 36 tuntia 15 minuuttia viikossa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi-sivujen hakulinkin kautta.

Lisätietoja

https://www.samiedu.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kuntayhtymän johtaja/rehtori Jukka Mustonen, p. 044 550 6300, jukka.mustonen@samiedu.fi, toimialajohtaja Timo Welsby, p. 044 550 6511, timo.welsby@samiedu.fi sekä toimialajohtaja Kirsi Kautonen, p. 044 550 6418, kirsi.kautonen@samiedu.fi

Lisätietoja

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa sijaitseva Ammattiopisto Samiedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. Samiedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen jatkuva kehittäminen ja näin taata ammatillista osaamista työelämän alati muuttuviin tarpeisiin. Samiedussa opiskelee vuosittain yli 2000 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisopiskelijamäärä kipuaa 4500 henkilöön. Haluatko liittyä laatupalkittujen huippujoukkoon?


Osoite: Pohjolankatu 4 - 6, 57200 Savonlinna

Rekommenderade jobb