Skip to main content
test
Tiimipäällikkö -Sovelluspalvelut - 2M-IT

Haemme tiimipäällikköä Sovelluspalvelut -osastolle, potilasjärjestelmien tekninen tuki ja testauskoordinaatio tiimiin

Tekninen tuki ja testauskoordinaatio -tiimin tiimipäällikkönä vastaat oman tiimisi operatiivisesta päivittäisestä johtamisesta tavoitteiden mukaisesti. Tärkeänä osana työtäsi on varmistaa, että tiimin arki sujuu ja tiimin ylläpitämät palvelut toimivat ja niitä tuotetaan palvelunhallinnan johtamisjärjestelmän prosessien mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu seurata tiimisi tavoitteiden toteutumista, toiminnan kehittämistä sekä raportointia. Ohjaat henkilöresurssien tehokasta käyttöä koko tiimin toiminnan varmistamiseksi ja tehostamiseksi. Lisäksi vastaat käytännön HR-tehtävistä.

Tiimisi odottaa, että olet helposti lähestyttävä, tartut haasteisiin ripeästi, olet kuunteleva, luotettava ja oikeudenmukainen. Pystyt antamaan ja vastaanottamaan palautetta sekä osaat johtaa positiivisella otteella. Tiimiesimiehenä pystyt priorisoimaan ja ohjaamaan teknisiä asiantuntijoita ja testauskoordinaattoreita työssään. Sinulla on kykyä ja halua luoda kannustava, kehittävä ja positiivinen ilmapiiri tiimiisi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Sinulla on osaamista tietojärjestelmien ylläpidosta, elinkaarenhallinnasta ja kehittämisestä. Sinulla on ymmärrys asiakkaiden palvelutarpeista ja palvelutuotannosta sekä palvelunhallinnan perusprosesseista. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat erinomaiset. Sinulla on kyky pitkäjänteiseen työskentelyyn sekä käytännön kokemusta esimiestyöstä, mielellään asiantuntijaorganisaatiossa.

Eduksi tehtävän hoitamisessa on;
- Tiedot/taidot terveydenhuollon toimintamalleista ja/tai terveydenhuollon potilastietojärjestelmistä sekä/ tai IT palveluista
- ITIL-prosessien tuntemus
- Matkustusvalmius
- Halu kehittää omia sekä tiimin työskentelytapoja

Tarjoamme sinulle näköalapaikan valtakunnallisen ICT-palvelukehityksen parissa, mielenkiintoisessa ja kehittyvässä sote-toimintaympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet sekä pääset käyttämään sujuvia ja ketterästi kehitettäviä toimintamallejamme. Meillä nautit etätyömahdollisuudesta ja muistakin kilpailukykyisistä henkilöstöeduista. 2M-IT:llä pääset työskentelemään mukavassa, moniammatillisessa ympäristössä, jossa tukenasi on vahva asiantuntijaverkosto.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluina, johon valitut kutsutaan sähköpostitse. Käymme hakijoita läpi koko prosessin ajan, älä siis jää odottamaan viimeistä hakupäivää. Käytämme Kuntarekryä rekrytointiportaalinamme. Ota siis hetki aikaa ja täytä sinne hakemuksesi. Odotamme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kati Pöllänen, kati.pollanen@2m-it.fi, puh. 044 223 1562

Lisätietoja

Sovelluspalvelut

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 800 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

2M-IT - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb