Tiimivastaava, Armilan terveysasema

Oletko sinä etsimämme henkilö? Hae rohkeasti meille tiimivastaavaksi avoterveydenhuoltoon!

Tehtävän aloitusyksikkö on Armilan terveysasema, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Tiimivastaava työskentelee kolmena päivänä viikosta sairaanhoitajana/terveydenhoitajana. Työ on ratkaisukeskeistä asiakkaan omia voimavaroja hyödyntävää ja muodostuu asiakkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä, kansansairauksien hoidosta ja seurannasta sekä hoidontarpeen arvioinnista. Tiimivastaavan tehtäviin kuuluvat hoitajien työvuorolistojen suunnittelu sekä viikkosuunnitelmien teko. Tiimivastaava toimii palveluesimiehen sijaisena ja hänen tehtäviinsä kuuluvat myös erikseen sovittavat hallinnolliset tehtävät delegointipäätöksen mukaisesti. Tiimivastaava osallistuu toimintayksikön toiminnan suunnitteluun, kehittämiseen ja toteutukseen yhdessä henkilöstön ja palveluesimiehen kanssa Eksoten strategian ja arvojen mukaisesti.

Odotamme sinulta innostunutta otetta kehittämiseen, joustavuutta, itsenäistä päätöksentekoa ja paineensietokykyä. Toimimme yhdessä asiakkaan kanssa.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti. Kokemus tiimivastaavan tehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään voimassaolevaa Eksoten lääkelupaa ja sen suorittaminen mahdollistetaan työsuhteen alussa.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 6 kk koeaika. Työaikamuotona on keskimääräinen yleistyöaika.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Sari Hokkanen, sari.hokkanen@eksote.fi, p. 040 651 5934
Palveluesimies Pirkko Tuominen, pirkko.tuominen@eksote.fi, p. 040 521 3925
Palvelupäällikkö Satu Simolin, satu.simolin@eksote.fi, p. 040 749 6247

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Armilan terveysasema
Osoite: Armilankatu 44, 53100 Lappeenranta

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 128 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Olemme savuton työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats