Tilahuoltaja

Lapuan kaupunki, ruoka- ja puhtauspalvelut hakee tilahuoltajaa Uimahalli-Urheilutalo Sateenkaaren siivoukseen.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tilahuoltajaa. Työn aloitusajankohta on 18.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän alkusijoituspaikka on Virkistysuimala Sateenkari. Toimi on kokoaikainen.
Pätevyysvaatimuksena on alan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus tai työkokemuksella hankittu riittävä ja soveltuva ammattitaito. Kokemus uimahallityöskentelystä luetaan eduksi. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, joustavuutta, itsenäistä työotetta, positiivista ajattelua ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä edellytetään hyvää suomenkielen taitoa.
Palkkauksen osalta noudatamme KVTES. Työaikamuoto on keskimääräinen yleistyöaika. Työaika sijoittuu 6.00 - 22.30 välille ja tehtävään sisältyy viikonlopputyötä. Noudatamme 4 kk:n koeaikaa.
Hakemukset on jätettävä 2.1.2021 klo 16.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi. Haastatteluihin kutsutaan henkilökohtaisella yhteydenotolla. Haastatteluun on tuotava tutkinto- ja työtodistukset mukaan. Valinnoista ilmoitetaan sähköisesti annettuun sähköpostiosoitteeseen.
Toimeen valitun henkilön tule toimittaa hyväksyttävä terveydenhuollon todistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista.
Lapuan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.lapua.fi

Tutustu työnantajaan

Leena Luomanen, leena.luomanen@lapua.fi
Eija Pouhula, eija.pouhula@lapua.fi

Lapuan kaupunki, Tekninen keskus
Osoite: Poutuntie 8, 62100 Lapua

Lapua on n. 15 000 asukkaan elinvoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Lapua tunnetaan laadukkaista palveluista, yrittäjähenkisyydestä ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista. Lapuan kaupungilla työskentelee lähes tuhat työntekijää, joista ruoka- ja puhtauspalveluissa n. 90 työntekijää.