Tilahuoltaja - Lapuan kaupunki

Lapuan kaupunki, ruoka- ja puhtauspalvelut hakee tilahuoltajaa Uimahalli-Urheilutalo Sateenkaaren siivoukseen.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tilahuoltajaa. Työn aloitusajankohta on 9.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän alkusijoituspaikka on Virkistysuimala Sateenkaari toimi sisältää myös muita kohteita. Toimi on kokoaikainen.

Pätevyysvaatimuksena on alan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus tai työkemuksella hankittu riittävä ja soveltuva ammattitaito. Kokemus uimahallityöskentelystä luetaan eduksi. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, joustavuutta, itsenäistä työotetta, positiivista ajattelua ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää hyvää suomenkielen taitoa.

Palkkauksen osalta noudatamme KVTES. Työaikamuotona on keskimääräinen yleistyöaika. Työaika sijoittuu klo. 6.00-22.30 välille ja tehtävään sisältyy viikonlopputyötä. Noudatamme 4kk koeaikaa.

Hakemukset on jätettävä 8.8.2021 klo. 16.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi. Haastatteluihin kutsutaan henkilökohtaisella yhteydenotolla. Haatatteluun on tuotava tutkinto- ja työtodistukset mukaan. Valinnoista ilmoitetaan sähköisesti annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Toimeen valitun henkilön tulee toimittaa hyväksyttävä terveydenhuollon todistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista.

Lapuan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Merja Talvitie, merja.talvitie@lapua.fi

Lisätietoja

Lapuan kaupunki, Tekninen keskus

Lapua on n. 15000 asukkaan elinvoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Lapua tunnetaan laadukkaista palveluista, yrittäjähenkisyydestä ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista. Lapuan kaupungilla työskentelee lähes tuhat työntekijää, joista ruoka- ja puhtauspalveluissa n. 90 työntekijää.


Osoite: Tekninen keskus, Poutuntie 8, 62100 Lapua

Rekommenderade jobb