Tilahuoltaja, Kultaniitty ja Niittyvilla Lapua

Ansök senast  22.7.2024 14:00

Ikäihmisten palveluissa, ympärivuorokautisessa palveluasumisessa on haettavana tilahuoltajan toimi, jonka alkusijoituspaikkana on Jokilinnun Kultaniitty ja Niittyvilla Lapualla.

Ikäihmisten palveluissa, ympärivuorokautisessa palveluasumisessa on haettavana tilahuoltajan toimi, jonka alkusijoituspaikkana on Jokilinnun Kultaniitty ja Niittyvilla Lapualla. Kultaniitty ja Niittyvilla on 30 asukkaan koti.

Tilahuoltajan työnkuvaan sisältyy siivoustyötä sekä ruokapalveluun ja pyykkihuoltoon liittyviä tehtäviä. Hyvän ammattitaidon lisäksi odotamme hakijalta joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja myönteistä asennetta ikäihmisiä kohtaan. Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Alan työkokemus ja voimassaoleva hygieniapassi katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Katri Lahdensuo (lomalla 18.6.-14.7.24)

Puh. 044 438 4991

Palveluyksikköjohtaja Minna Ojala-Hurskainen (lomalla 17.6.-14.7.24)

Puh. 044 470 0243

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare