Tilakoordinaattori

Tilakoordinaattori toimii teknisen toimen tilahallinnossa ja hänen tehtäviinsä kuuluu mm. Akaan kaupungin rakennusten korjausurakoiden hallintaan liittyvät tehtävät kuten, PTS-suunnittelu ja peruskorjausten valmistelu ja tilatarpeiden määrittely yhteistyössä kiinteistöpäällikön, rakennuttaja-asiantuntijan ja käyttäjien kanssa. Tehtäviin kuuluu myös hankkeisiin liittyvä viestintä ja tiedottaminen sekä dokumenttien hallinta.
Toimen kelpoisuusehtona on talonrakennustekniikan alempi tutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Lisäksi tilakoordinaattori tarvitsee työssään hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja ja kykyä hallita kokonaisuuksia. Kunnallishallinnon ja sisäilma-asioiden tuntemus katsotaan eduksi.
Toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen TS mukaisesti.

Tarjoamme määräaikaisen toimen 1.6.2021-31.12.2025, mahtavan työyhteisön ja liikuntaedun. Tule mukaan innokkaaseen joukkoomme kehittämään Akaan kaupunkia!

Tutustu työnantajaan

Kiinteistöpäällikkö Ville-Pekka Lehtonen, puh. 040 335 3255, ville-pekka.lehtonen@akaa.fi

Akaan kaupunki, Tekninen toimi
Osoite: Valtatie 11, 37800 Akaa

Akaa on 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Elinvoimaisuuteemme kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Toimintaamme ohjaa uusi VIKSU AKAA-kuntastrategia. Uudistumme ennakkoluulottomasti asukkaiden ja kumppaneiden tarpeista lähtien. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 050 työntekijää.

Akaan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs