Tilauskäsittelijä, Oulun Tuotantokeittiö Oy

Oulun Tuotantokeittiö Oy on Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin omistama ateria- ja puhtauspalveluita tuottava yhtiö. Oulun Tuotantokeittiöllä eli Löökillä on kuusi valmistavaa keittiötä sekä elintarvikkeiden välitystuotetoimintaa. Lisäksi henkilöstöämme toimii ateria- ja puhtauspalvelutehtävissä Oulun kaupungin henkilöstöravintoloissa ja tiloissa. Löökin tuotanto ja välitystuotteet kattavat suuren osan Oulun alueen kouluista ja päiväkodeista sekä potilaiden, terveydenhuollon henkilöstön ja ikäihmisten ravinnosta.

Yhtiömme työllistää lähes 100 ammattitaitoista osaajaa. Suurin osa henkilöstöstämme työskentelee tuotannossa ruoan valmistamisen äärellä tai siihen liittyvissä toiminnoissa. Yhtiössämme on myös osaavia asiantuntijoita tukemassa tuotannon ja hallinnon työtä. Olemme ylpeitä yhtiömme tärkeimmästä voimavarasta; työntekijöistämme. Toimimme työssämme yhtiön arvoja kunnioittaen: yhdessä, vastuullisesti ja rohkeasti.

Yhtiössämme on haettavana TILAUSKÄSITTELIJÄN vakinainen tehtävä. Oletko juuri sinä meidän uusin voimavaramme?

Tilauskäsittelijänä vastaat suoratoimitusprosessista, suoratoimitustilauskaavakkeiden tarkastuksesta, tilausmuutosten, pika- ja lisätilausten käsittelystä sekä suoratoimitustilausten lähetyksestä ja käsittelystä toiminnanohjausjärjestelmässä. Osaamisesi mukaan tehtävään voidaan sisällyttää muita yhtiön toimintaan liittyviä tehtäviä. Toimit yhtiömme toisen tilauskäsittelijän työparina ja sijaisena.

Tehtäviisi kuuluvat myös
- tilausten syöttäminen ja niiden seuranta järjestelmässä
- ostolaskujen asiatarkastus ja tiliöinti
- yhteydenpito asiakkaisiin sähköpostitse ja puhelimitse
- toimia tavarantoimittajien yhteyshenkilönä suoratoimitusasioissa.

Etsimme henkilöä, jolla on ymmärrystä elintarvikealasta. Työtehtävät vaativat tarkkuutta, hyvää paineensietokykyä ja pitkäjänteisyyttä työskennellä rutiininomaisissa tehtävissä. Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai opistoasteen tutkinto. Eduksi luetaan kokemus vastaavista tehtävistä sekä kokemus elintarvike- ja/ tai ravitsemusalalta. Toivomme sinun olevan iloinen pirskahdus huippuun työyhteisöömme!

Odotamme sinulta
- oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä
- kiinnostusta elintarvikealaa ja sen kehittymistä kohtaan
- vastuullista, tavoitteellista ja suunnitelmallista työskentelyotetta
- hyvää suullista ja kirjallista kommunikointitaitoa
- intoa ja motivaatiota kohdata uusia asioita ja toimintatapoja
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia
- kykyä luoda luotettava ja myönteinen työilmapiiri.

Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista, hyvän perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviisi. Tuotantokeittiön työympäristö on moderni, ketterä sekä viimeaikaisimmalla tekniikalla ja digitaalisilla järjestelmillä varustettu.

Meiltä saat myös
- hyvät henkilöstöedut: mm. Smartum, ateriaetu ja työterveyshuolto
- mielenkiintoisia työtehtäviä
- hyvät kehittymismahdollisuudet.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Hakemukset on toimitettava 2.10.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.looki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa 23.9. klo 13-15 ja 29.9. klo 13-14 palvelupäällikkö Mira Raappana, p. 040 191 0930. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@looki.fi.

Oulun Tuotantokeittiö Oy
Osoite: Liusketie 15, 90620 Oulu

Oulun Tuotantokeittiö Oy on Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin omistama ateria- ja puhtauspalveluita tuottava yhtiö. Yhtiön hallinnolliset toimitilat sijaitsevat Oulussa Ruskossa.