Skip to main content
test
Tillståndsberedare / Byggnadsinspektör - Raseborg stad

Är du den vi söker?

Tillståndsberedaren / byggnadsinspektören är en del av byggnadstillsynsenheten som består av 9 personer. Till dina huvudsakliga arbetsuppgifter hör att fungera som beredare av bygglov, bevilja åtgärdstillstånd och behandla anmälningar, betjäna kunder samt övriga uppgifter som är relevanta i din arbetsroll. Du uppmuntras att aktivt medverka i utvecklingen av arbetsmetoder, byggnadstillsynsenhetens verksamhet och digitala processer med tanke på den kommande nya bygglagen.

Vi erbjuder dig:
lunchförmån och andra personalförmåner
möjlighet till distansarbete
flextid
fortbildning
företagshälsovård
en kunnig och stödande arbetsgemenskap med låg hierarki

En framgångsrik skötsel av tjänsten förutsätter ett aktivt och systematiskt tillvägagångssätt, förmåga att arbeta självständigt, god samarbetsförmåga, social kompetens och stresstålighet. Erfarenhet av byggnadstillsynsarbete och kommunalt beslutsfattande betraktas som en merit. Körkort (minst B) är ett måste.

Behörighetsvillkor för tjänsten är krav på examen och arbetserfarenhet i enlighet med markanvändnings- och byggförordningen. Tjänsten som byggnadsinspektör förutsätter goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och finska.

Arbetsplatsen finns i Ekenäs vid Raseborgsvägen 37, men vi erbjuder också möjlighet till distansarbete. Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Vi tillämpar kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal för teknisk personal (TS).

Arbetet inleds enligt överenskommelse. Tjänsten på heltid tillträds tillsvidare. Prövotiden är 6 månader.

Låter detta som en intressant uppgift? Då kan det vara dig som vi söker till vårt team!

Lämna in din ansökan elektroniskt via Kuntarekry. Ansökningstiden pågår till den 4.6.2023 kl. 16.00.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsinformation fås av ledande byggnadsinspektör Fredrik Wasström, tfn 019 289 3805 fredrik.wasstrom(at)raseborg.fi eller stadsarkitekt Johanna Backas, tfn 019 289 3843 johanna.backas(at)raseborg.fi.

Lär dig mer om oss

Raaseporin kaupunki, Tekninen toimiala, Kaavoitus- ja ympäristöosasto, Rakennusvalvonta

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Raseborgsvägen 37, 10650 Tammisaari
Raseborg stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb