Skip to main content
test
Timlärare, förskolan, Boxby skola - Sibbo kommun

Är du en ivrig pedagogisk expert som söker nya utmaningar?

Sibbo kommuns svenska utbildningstjänster söker nu en

TIMLÄRARE I HUVUDSYSSLA (minst 16h/vecka) med ansvar för förskoleundervisningen fr.o.m. 1.8.2023, med placering i Boxby skola.

Boxby skola är en idylliskt belägen trelärarskola byggd år 1991. I skolan finns förskola och sammansatta klasser (åk 1-2, åk 3-4 och åk 5-6). Skolan är en grön flagg skola som värnar om miljön samt utnyttjar den fina omgivningen för undervisning utomhus. Dessutom satsar vi mycket på elevernas färdigheter inom informations- och kommunikationsteknologi.

Vi letar efter en person som har tidigare erfarenhet av förskoleundervisningen. Vi värdesätter initiativförmåga, motivation och intresse för att utveckla sig själv, undervisningen och lärmiljön. Skolan erbjuder en trygg och sporrande arbetsplats där dina personliga styrkor och intressen tas tillvara och utnyttjas på bästa möjliga sätt. Vi värdesätter även kunskaper inom första hjälp.

Behörighetskraven fastställs enligt förordningen (986/1998) om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

Villkoren för tjänsteförhållanden bestäms enligt UKTA. Den person som väljs bör visa upp ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd. Prövotiden på sex månader tillämpas.

Vi ber att ansökningarna lämnas in senast 20.3.2023 kl. 16 via länken nedan eller i adressen www.sipoo.fi/sv/rekry. Studie- och arbetsintyg ska visas upp i original vid en eventuell intervju.
Ansökningstiden har förlängts, tidigare inlämnade ansökningar beaktas.

Läs mer

https://www.sipoo.fi/sv/servicekanal/boxby-forskola/
https://www.sipoo.fi/sv/servicekanal/boxby-skola/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mera information ger Boxby skolas rektor Anna-Karin Brunberg 040 191 6068 eller anna-karin.brunberg(at)sibbo.fi

Lär dig mer om oss

Bildningsavdelningen, Utbildningstjänster

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 900 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!


Adress: Spjutsundsvägen 71, 01190 Box
Sibbo kommun - Rökfri arbetsplats Sibbo kommun - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb