Timlärare i bisyssla (finska och ordkonst) - Lahden kaupunki

Timlärare i bisyssla (finska och ordkonst)

Svenska skolan behöver till åk. 4-6 en timlärare i finska och i ordkonst som valbart ämne fr.o.m 9.8.2019 t.o.m. 30.5.2020. Det sammanlagda timantalet är mindre än 10. Den sökande bör ha utmärkta kunskaper i både finska och svenska och erfarenhet av undervisning på språköskola ses som en merit. Du bör vara flexibel och villig att samarbete.

Under sommaren 2019 flyttar Svenska skolan till Svenska gården som håller på att byggas upp i Anttilanmäki, ca 0,5 km från Matkakeskus dit alla bussar och tåg anländer. Skolan flyttar in i ett 110 år gammalt stenhus som har totalrenoverats för skolans behov. I Svenska gården kommer också att finnas ett svenskt daghem samt en rik svensk fritid för husets användare. Svenska skolan blir fr o m 1.8.2019 en enhetsskola med årskurserna 0-9 vilket innebär helt nya möjligheter till utveckling av den svenska skolstigen i Lahtis.

Anteckna din behörighet i ansökan och bifoga betygskopior mm som bilaga till denna elektroniska ansökan. Om tjänsten saknar behöriga sökande kan den besättas av icke-behörig sökande. I samband med den eventuella arbetsintervjun bör originalen till betygen mm visas upp. De som väljs till tjänsterna bör kunna visa upp utdrag ur straffregistret 504/2002 samt godkänt läkarintyg innan tjänsten tas emot. Det är 4 månaders prövotid för tjänsten.

Ansökan till tjänsten ska skickas in via Kuntarekry.fi senast den 20.6.2019 kl. 15.00.

Grundskoleutbildning anordnas i 25 skolor med sammanlagt 10300 elever och 1100 lärare och skolgångsbiträden.

Lisätietoja

https://peda.net/lahti/koulut/svenskaskolanilahtis
http://www.lahti.fi/palvelut/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana

Rektor Karin Ihalainen
tel 050 311 1640
karin.ihalainen@lahti.fi

Lahden kaupunki, Lahden ruotsinkielinen koulu
Osoite: Leantie 2, 15100 Lahti

Lahtis är din stad - och din nya arbetsplats?
Tillsammans får vi göra ett meningsfullt och lagom utmanande arbete som vi själva har möjlighet att påverka.
Vår sakkunniga personal uppskattar arbetsplatsens varaktighet, de mångsidiga arbetsuppgifterna samt de goda karriärsmöjligheterna som finns inom stadens egens organisation. Staden förhåller sig positiv till flexibilbla lösningar och distansarbete. Vi verkar också för god balans mellan arbete och fritid. Vi känner till de målen för vårt arbete och vi gläds tillsammans när vi lyckas.
Lahtis invånarantal uppgick nyligen till 120 000 och staden strävar efter ytterligare tillväxt som nybliven universitetsstad. Som ledande miljöstad i Finland erbjuder Lahtis en internationellt sett intressant verksamhetsmiljö med lösningar till framtidens utmaningar.
Stadslivet i Lahtis är aktivt, vardagen fungerande och mångsidig och bostadområdena trivsamma.
Invånarna uppskattar stadens hemtrevnad och de goda kommunikationsmöjligheterna, turisterna den naturnära stadsbilden och det livliga evenemangsutbudet.
Välkommen att tillsammans med Lahtis stads 3400 andra proffs skapa en fungerande vardag för våra invånare!

Tutustu työnantajaan