Skip to main content
test
Timlärare i engelska och hälsokunskap / Ekenäs högstadieskola - Raseborgs stad

Ekenäs högstadieskola har knappt 300 elever och över 30 lärare. Vi söker nu en engagerad och inspirerande lärare för att stärka vårt pedagogiska team. Hos oss värdesätter vi en modern syn på lärande och strävar efter att skapa en inkluderande och stimulerande lärmiljö.

Arbetsuppgifter: - Planera och genomföra undervisning med fokus på socialt välbefinnande och hållbar livsstil - Integrera digitala verktyg i undervisningen för att främja modern inlärning - Arbeta med att synliggöra och stärka elevernas lärande, utgående från deras individuella styrkor - Samarbeta med kollegor för att främja kollegialt lärande och ett formativt arbetssätt

Du har en modern inlärningssyn och är förtrogen med digitala verktyg i undervisningen. Du är intresserad av att utveckla och utvärdera lärandet. Du har god samarbetsförmåga och vill utvecklas i ditt arbete.

Vad vi kan erbjuda dig:

- Ett givande arbete i en stimulerande och trivsam arbetsmiljö - Kollegialt stöd och en trevlig arbetsgemenskap - Möjlighet till fortbildning - Personalförmåner (motion, kultur, cykelförmån)

Behörighetskrav:

- Lärarutbildning och behörighet i enlighet med förordning (986/1998) - Lämplighet för tjänsten - Straffregisterutdrag (504/2002) innan anställning påbörjas

Välkommen till Ekenäs högstadieskola. Förutom de gemensamma urvalskriterierna värdesätter vi kollegialt lärande, ett formativt arbetssätt och omtanke om elevernas välbefinnande.

Lönen och övriga villkor för anställningsförhållandet bestäms enligt UKTA. Vi tillämpar en prövotid på 6 månader. Intyg över hälsotillstånd uppvisas under första månaden i tjänst.

Vi ser fram emot att välkomna en engagerad och kompetent lärare till vårt team.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Rektor Maria Riska, 019 2893511 eller maria .riska@raseborg.fi

Lär dig mer om oss

Ekenäs högstadieskola

Raseborg är den perfekta lilla men stora staden, halvvägs mellan Helsingfors och Åbo. Raseborg kombinerar unik kulturhistoria, slott, bruks byar som Fiskars och Billnäs samt mysiga tätorter som Ekenäs och Karis med naturskön skärgård och landsbygd. Vi satsar på fungerande service för invånare, besökare och företag. Vårt förenings-, kultur- och idrottsliv är påfallande mångsidigt. I Raseborg kan alla skapa sitt eget unika liv och det är roligt att bo här!

Staden sysselsätter 1 300 yrkesverksamma inom olika områden som möjliggör vardagen för våra ca 27 400 invånare.

Vi har ett nära samarbete med våra invånare och involverar dem i vårt arbete, för att bli en ännu bättre plats att bo på. Våra medarbetare deltar också i utvecklingen av sina egna arbetsmiljöer.


Adress: Hedvig Sohlberg gata 3, 10600 Tammisaari
Raseborgs stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb