Timlärare i matematik i Ekenäs gymnasium - Raseborg stad

Ekenäs gymnasium anställer en timlärare i matematik från och med den 1.8-5.6.2020. Timläraren i matematik ansvarar för planering och förverkligande av undervisningen i både kort och lång matematik. Timläraren samarbetar med de övriga ämneslärararna och skolans övriga personal.

Du är väl förtrogen med gymnnasieutbildningens särdrag och studentexamen. Du har goda samarbets- och kommunikationsfärdigheter. Du är innovativ och flexibel. Därtill behärskar du de digitala verktygen som behövs för undervisningen i matematik.
Behörighetskrav i enlighet med förordning 986/1998 samt lämplighet för tjänsten.

Intervjuer sker under vecka 14.

Mer om arbetsgivaren

Petra Blomqvist, rektor Ekenäs gymnasium, tfn. 040-5689563

Raseborg stad, Bildningssektorn, Gymnasier, Ekenäs gymnasium
Adress: Ekenäs gymnasium, Rosenvägen 12, 10600 Tammisaari

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.