Timlärare i specialundervisning, huvudsyssla - Borgå stad

Är du nyfiken, öppen och motiverad? Om du dessutom är intresserad av att vara med och utveckla undervisningen och lärmiljön i den tvåspråkiga staden Borgå, då är du den lärare vi söker!

Borgå stads svenska utbildningstjänster anställer en timlärare i specialundervisning, (huvudsyssla) från och med 9.8.2021 (eller enligt överenskommelse) till 31.7.2022 i Lyceiparkens skola.

Lyceiparkens skola har ca 330 elever i årskurserna 7-9. I vårt kollegium satsar vi mycket på teamarbete, i form av ämneslag och arbetsgrupper med fokus på elevens lärande och välmående.

Vi söker en person som gärna jobbar i team, är intresserad av att utvecklas i sin egen yrkesroll och alltid har elevens bästa i åtanke. Du kommer att undervisa och handleda elever både enskilt och i grupp i alla ämnen, är inte rädd för utmaningar och har gärna erfarenhet av liknande uppdrag tidigare. I vårt team bidrar du med dina egna kompetenser och drar nytta av de andras.

Välkommen med till Team Lypa!

Behörighet för tjänsten bestäms enligt förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (986/1998). Examensbetygen som visar behörigheten ska uppvisas i original i samband med en eventuell intervju.

Godtagbart intyg över den valdas hälsotillstånd samt straffregisterutdrag (504/2002) bör uppvisas innan tjänsten tillträdes. Prövotid på tre (3) månader tillämpas. Även erfarenhet av liknande uppgifter räknas som merit.

Skicka din ansökan senast 4.8.2021 före kl. 15.00 via länken Sök nu!

Läs mer

http://www.borga.fi/skolor-och-studier

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ges av skolans rektor Johannes Nygren, johannes.nygren@porvoo.fi eller tfn 040 4899548

Lär dig mer om oss

Lyceiparkens skola

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats.

Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Biskopsgatan 3-7, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb