Timlärare med förskolläraruppgifter - Loviisan kaupunki

Timlärare med förskolläraruppgifter - Loviisan kaupunki

Lovisa är en charmig tvåspråkig kuststad som präglas av småstadsidyll. I kommunens 15 grundskolor och två gymnasier finns ca 150 lärare och 50 skolgångshandledare.

Haddom skola är belägen norr om Lovisa centrum. I skolans omedelbara närhet finns det sportplan, lekpark, ishockeyrink samt möjlighet att gå ut i naturen. Skolan har ca 50 elever i totalt fyra undervisningsgrupper. Skolan är både Grön flaggskola och med i Skola i rörelse.

Lovisa stad söker på nytt en timlärare i huvudsyssla med förskolläraruppgifter till Haddom skola för tiden 1.8.2019-31.7.2020.

Förskoleundervisning ges 19,5 timmar per vecka. Undervisningen är helhetsbetonad.
Du bör vara flexibel och ha förmåga att arbeta självständigt, men också vara villig till utvecklings- och samarbete med skolan.

Haddom skola, Aktiv skola - i tiden

Behörighetskrav i enlighet med förordning om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet 986/1998.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.

Vänligen lämna in din elektroniska ansökan på adressen www.kuntarekry.fi. Till ansökan bör du bifoga intyg över din behörighet. Eventuella bilagor i pappersformat kan även inlämnas till Lovisa stad, Centralen för bildning och välfärd, PB 77, 07901 LOVISA.

Godtagbart läkarintyg inlämnas senast två veckor efter att uppgiften har tillträtts. Enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) bör den som väljs uppvisa ett straffregisterutdrag för att valet skall vinna laga kraft. Ansökningshandlingar är offentliga. Handlingarna returneras inte. Lön enligt UKTA. Prövotiden är fyra månader.

Tilläggsuppgifter ger rektor Karita Markusas, tfn 050 553 6243.

Haddom skola
Adress: Lovisa

Kom och jobba i Finlands bästa småstad!
I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.

Mer om arbetsgivaren