Timlärare med specialklassundervisning, Finno skola - Esbo stad

Beskrivning av jobbet: Kom och jobba i ett ambitiöst kollegium med gedigen erfarenhet och sakkunskap. Vi söker nu en timlärare med specialklassundervisning till Finno skola.

Skolans namn och adress: Finno skola, Finländarvägen 2-4, 02270, Esbo.

Arbetstid enligt UKTA

Det ledigförklarade jobbet är ett tjänsteförhållande.

Tjänsteförhållandet börjar i augusti 2021.


Behörighetskrav: Specialklasslärarexamen.

Lärarbehörigheterna fastställs i enlighet med förordningen nr 986/98 om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

En lärare som undervisar i den grundläggande utbildningen skall ha utmärkt förmåga att använda skolans undervisningsspråk i tal och skrift.

Vi förutsätter:

Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Vi värdesätter ditt Intresse av att vara med och utveckla undervisningen och lärmiljön.


Finno skola har ett unikt koncept med smågruppsundervisning i åk 1-9 vid sidan om den allmänna undervisningen i åk 1-6. I vår skola samarbetar eleverna över gruppgränserna och hänsyn, tolerans och respekt är en väsentlig del av vår vardag för såväl elever som för vuxna.

Vi har duktiga assistenter och samarbetet mellan lärare och assistenter är något vi värnar om. I samarbetet är vi måna om att ta vara på vars och ens kunnande. Det mångprofessionella samarbetet är också kännetecknande för vår skola.

Den svenskspråkiga grundläggande utbildningen och gymnasieutbildningen i Esbo erbjuder barn och unga mångsidig och högkvalitativ undervisning som utgör en grund för livslångt lärande. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens.

Läs mer

https://www.esbo.fi/sv-FI/Utbildning_och_fostran/Grundlaggande_utbildning/Skolor/Finno_skola

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Ytterligare upplysningar ger:
Rektor Pia Björkenheim
pia.bjorkenheim(@)espoo.fi och tel. 040-639 4981

Lära dig mer om oss

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster, Skolorna och gymnasiet, Finno skola

Esbo är hemstad för ca 300 000 personer. Esbo är Finlands näst största stad och en trivsam bostadsort som lever, växer och utvecklas.

Vi erbjuder våra invånare mångsidiga tjänster, goda trafikförbindelser, välvårdade grön- och friluftsområden, goda utbildningsmöjligheter och mycket annat som behövs för att människor ska må bra.

I Esbo förenas toppkompetens, en variationsrik natur samt trivsamma och trygga bostadsområden. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med utmärkta möjligheter att arbeta och utveckas.

Vi vill att du ska trivas i Esbo – och kunna utveckla din kompetens bland de främsta i landet.

Ett rökfritt Esbo!


Adress: Finländarvägen 2-4, 02270 Espoo
Esbo stad - Rökfri arbetsplats Esbo stad - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs