Tjänst som biträdande överläkare - Raseborg stad

Är du vår nya biträdande överläkare?

Är du en erfaren allmänläkare, som i detta skede av din yrkesbana vill pröva en ny roll där du i dialog med nyutbildade läkare delar med dig av ditt kunnande? Samtidigt får du möjlighet att höja din egen kompetensnivå genom fortbildning och kvalitetsarbete. Raseborg har samarbete med Helsingfors universitet och ett gott rykte som utbildningshälsocentral. Vi vill ytterligare utveckla denna verksamhet till nytta för både invånarna och för unga kolleger i deras professionella utveckling. Arbetet sker i samarbete med överläkare för den öppna mottagningen, överläkare för äldreomsorgen och ytterligare en tutorläkare.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är i Finland legitimerad specialistläkare. Erfarenhet av primärhälsovård och ledarskapserfarenhet räknas som merit. Du har utmärkta kunskaper i det ena och goda kunskaper i det andra inhemska språket. Vi förväntar oss att du är intresserad av att undervisa och utveckla. Prövotiden är 6 månader.

Vi erbjuder
Möjlighet att arbeta med handledning av unga läkare och eget allmänläkararbete på Karis eller Ekenäs hälsostation. Till arbetet hör också personalansvar och utvecklingsarbete tillsammans med ditt team. Distansarbete kan diskuteras. Arbetshandledning går att ordna.

Om du bor i huvudstadsregionen kan vi erbjuda dig gratis pendlingsmöjlighet.

Raseborg tillämpar vaccinationskrav för personalen fr.o.m. 1.3.2018 enligt § 48 i lagen om smittosamma sjukdomar.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta chefsläkare Tove Wide, tove.wide@raseborg.fi, tfn 019-289 2233 eller överläkare John Shaw, john.shaw@raseborg.fi, tfn 019-289 3058.

Ansökan
Ansökan görs via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 276361. Ansökningstiden går ut 6.3.2020 kl. 15.00. Välkommen med din ansökan!

Läs mer

http://www.raseborg.fi

Mer om arbetsgivaren

Om du har frågor är du välkommen att kontakta chefsläkare Tove Wide, tove.wide@raseborg.fi, tfn 019-289 2233 eller överläkare John Shaw, john.shaw@raseborg.fi, tfn 019-289 3058.

Hälsovårdstjänster
Adress: Raseborg, 10600 Tammisaari

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.