Tjänst som hälsovårdscentralläkare - Raseborg stad

Tjänst som hälsovårdscentralläkare - Raseborg stad

Raseborgs stad söker en hälsovårdscentralläkare.

Vi erbjuder
arbete som allmänläkare vid Raseborgs hälsovårdscentral i Ekenäs hälsostation och eller Karis hälsostation. Våra läkare arbetar mångsidigt som hälsovårdscentralläkare. Du har möjlighet att påverka din placering och arbetsbeskrivning. Våra tutorläkare ger regelbunden handledning och du har alltid möjlighet att be en erfaren läkare om stöd i ditt arbete. Vi har ett gott samarbete med Raseborgs sjukhus.

Behörighet och arbetserfarenhet
Vi söker en i Finland legitimerad läkare, som är intresserad av att arbeta mångsidigt som hälsovårdscentralläkare. Den läkare som vi söker har goda kunskaper i det ena och nöjaktiga kunskaper i det andra inhemska språket. Vi förväntar oss att du har social kompetens och initiativförmåga. Prövotiden är 6 månader.

Lön enligt specialiseringsstatus och uppgift, språkkunskaperna beaktas i lönen. Om du bor i huvudstadsregionen kan du pendla gratis med HUS-bussen.

Raseborg tillämpar vaccinationskrav för personalen fr.o.m. 1.3.2018 enligt § 48 i lagen om smittosamma sjukdomar.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Har du frågor? Kontakta överläkare John Shaw, john.shaw@raseborg.fi, tfn 019-289 3058, eller chefsläkare Tove Wide, tove.wide@raseborg.fi, tfn 019-289 2233.

Ansökan
Ansökan görs via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 242805. Ansökningstiden går ut 16.9.2019 kl. 15.00. Välkommen till Raseborg!

Läs mer

http://www.raseborg.fi

Har du frågor? Kontakta överläkare John Shaw, john.shaw@raseborg.fi, tfn 019-289 3058, eller chefsläkare Tove Wide, tove.wide@raseborg.fi, tfn 019-289 2233.

HVC, Raseborg
Adress: Raseborg, 10611 Raasepori

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren