Tjänst som hälsovårdscentralläkare - Raseborg stad

Raseborgs stad söker en hälsovårdscentralläkare.

Vi erbjuder
arbete som allmänläkare vid Raseborgs hälsovårdscentral på Ekenäs hälsostation och/eller Karis hälsostation. Våra läkare arbetar mångsidigt som hälsovårdscentralläkare. Du har möjlighet att påverka din arbetsbeskrivning. Vi har skolningsrättigheter i samarbete med Helsingfors universitet.

Behörighet och arbetserfarenhet
Vi söker en i Finland legitimerad läkare som är intresserad av att arbeta mångsidigt som hälsovårdscentralläkare. Den läkare som vi söker har goda kunskaper i det ena och nöjaktiga kunskaper i det andra inhemska språket. Vi förväntar oss att du har social kompetens och initiativförmåga. Prövotiden är 6 månader.

Lön enligt specialiseringsstatus och uppgift, språkkunskaperna beaktas i lönen.

Raseborg tillämpar vaccinationskrav för personalen fr.o.m. 1.3.2018 enligt § 48 i lagen om smittsamma sjukdomar.

Har du frågor? Kontakta chefsläkare Tove Wide, tove.wide@raseborg, tfn 019 289 2233.

Ansökan
Ansökan görs elektroniskt via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 322700. Ansökningstiden går ut 9.12.2020 kl. 15.00. Välkommen till Raseborg!

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Läs mer

http://www.raseborg.fi

Mer om arbetsgivaren

Har du frågor? Kontakta chefsläkare Tove Wide, tove.wide@raseborg, tfn 019 289 2233.

HVC Raseborg
Adress: Raseborg, 10600 Tammisaari

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.

Raseborg stad - Rökfri arbetsplats Raseborg stad - UNICEF en barnvänlig kommun