test
Tjänsten som ansvarig tandläkare - Sjundeå kommun

Vi söker till vårt team en tandläkare, som har intresse för att leda och utveckla munhälsovårdsenheten fr.o.m 1.3.2022 eller enligt överenskommelse. Tjänsten innehåller både kliniskt och administrativt arbete.

I den nya, trivsamma och moderna kliniken arbetar 3,5 tandläkare, 5 tandskötare, en munhygienist, en instrumentvårdare samt en specialtandläkare inom tandreglering flera gånger i månaden. Vi använder Winhit - patientdatasystem samt digital röntgen.

Som kompetenskrav är legitimerad tandläkarexamen i Finland. Vi önskar att man talar bägge inhemska språken och har goda kunskaper att jobba i team.

Den, som väljs till uppgiften bör innan man tillträder tjänsten uppvisa ett godkänt läkarutlåtande från arbetshälsovården. I tjänsten förutsätts sedan 1.3.2018 det vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar. Lönen och arbetsvillkoren bestäms enligt läkaravtalet i AKTA. I tjänsten tillämpas sex (6) månaders prövotid.

Läs mer

http://www.sjundea.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter om uppgiften ger ansvarig tandläkare Anne Keinänen, tfn 050 412 4087, e-post anne.keinanen@siuntio.fi

Lär dig mer om oss

Sjundeå kommun, Grundtrygghetsavdelningen, Hälsovårdens resultatområde, Munhälsovården

Sjundeå är en kommun med ca 6 200 invånare belägen invid metropolområdet på en drygt 30 minuters trängselfri resa från Helsingfors. Sjundeå är en naturnära, tvåspråkig och växande kom-mun som erbjuder bra arbetsplatser i en arbetsgemenskap som inspirerar och uppmuntrar. Perso-nalen i kommunen har en central ställning då nyckelservice av kvalitet produceras i Sjundeå.


Adress: Charlotta Lönnqvist väg 3, 02580 Siuntio

Rekommenderade jobb