Skip to main content
test
Tk-lääkäri aikuisten adhd-työhön - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Hei, sinä aikuisten ADHD:sta kiinnostunut lääkäri!

Olemme aloittaneet Turun perustason mielenterveys- ja päihdepalveluissa viime vuoden lokakuussa uuden toiminnan. Teemme työtämme turkulaisen aikuisväestön hyväksi nyt noin 50 työntekijän voimin ja uudella toimintatavalla. Tärkein filosofia palveluissamme on potilaslähtöisyys ja aito kohtaaminen. Toimintamme on moniammatillista: Yleislääkäreiden ja psykiatrien lisäksi työntekijöinämme on sairaanhoitajia, psykologeja, lähihoitajia, sosiaaliohjaajia ja toimintaterapeutti. Lisäksi tulemme hyödyntämään palveluissamme kokemusasiantuntijoiden arvokasta osaamista.

Teemme työtä kaikenlaisista mielenterveys- ja päihdeongelmista kärsivien aikuisten kanssa. Yksi tiimeistämme on kuitenkin erikoistunut komplisoitumattomien ADHD-epäilyjen tutkimiseen ja hoitoon. Tähän tiimiin haemme nyt lääkäriä. Tiimissä työtä tekee myös psykiatrian erikoislääkäri, ja hänen ohjauksessaan sinulla on loistavat mahdollisuudet oppia aikuisten ADHD-oireilun salat. Halutessasi voit ADHD-työn lisäksi tehdä myös muuta perustason mtp-työtä. Meillä voit halutessasi ottaa hoidettavaksesi myös nimenomaan terapeuttista interventiota tarvitsevia potilaita ja tehdä varsinaisen lääkärityön lisäksi asioiden psykologiseen työstämiseen perustuvaa hoitosuhdetyötä. Voit olla juuri valmistunut lisensiaatti, jo pitkän kokemuksen omaava psykiatrian erikoislääkäri tai mitä tahansa siltä väliltä.

Tarjoamme työtä hyvässä työyhteisössä, jossa työntekijän hyvinvointia pidetään tärkeänä eikä lääkärin työmäärä ole kohtuuton. Olemme joustavia työjärjestelyiden, esim. työnkuvan, mahdollisen osa-aikaisuuden ja etätyön suhteen. Haluamme myös kuulla, miten sinun mielestäsi työtä tulisi tehdä, sillä arvostamme kaikkien työntekijöiden ideoita toiminnan kehittämiseksi.

Meillä saat suoritettua 6 kk psykiatrian erikoistumispalvelua tai yleislääketieteen erikoistumiseen liittyvää erikoissairaanhoitopalvelua. Työskentelystä meillä voit saada myös 3 kk tk-palvelua. Sinulla on päivittäinen mahdollisuus konsultoida psykiatrian erikoislääkäriä erikoistuville järjestettyjen viikoittaisten ohjaustuntien lisäksi.

Tehtäväkohtainen palkka lääketieteen lisensiaatille on 5 295,39 euroa (sisältää 8 %:n rekrytointilisän) + toimenpidepalkkiot (erikoislääkäritutkinnon omaavalle maksamme luonnollisesti korkeampaa palkkaa).

Viran kelpoisuusvaatimus on yleislääkärin oikeuden omaava laillistettu lääkäri (terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja lupa toimia lääkärin tehtävissä).

Edellytämme sinulta lisäksi tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää suojaa.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä innokkuutta tulla joukkoomme tekemään tätä hyvin tärkeää työtämme.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

mielenterveys- ja päihdepalveluiden johtaja Kaisa Luntamo, kaisa.luntamo@turku.fi, p. 040 637 6817 (17.6. saakka)
psykiatrian erikoislääkäri Jaakko Lehtinen,
jaakko.lehtinen@turku.fi, p. 040 481 2372, (20.6.-23.6.2022)
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Kirjaamo, PL 355, 20101 Turku

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Turku, 20100 Turku

Rekommenderade jobb