TK-lääkärin virka

PoSassa on haettavana 13.11.2020 klo 12.00 mennessä

2 TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKAA

Hoidamme sosiaali- ja terveyspalvelut Pohjois-Satakunnassa. Kuntayhtymäämme kuuluvat Kankaanpää, Honkajoki, Jämijärvi, Karvia, Pomarkku ja Siikainen. Lääkärinvirkoja on 21. Panostamme kattavaan perehdytykseen, lääkäreidemme hyvään tutorointiin ja koulutukseen. Näemme mm. Satasairaalan aamumeetingit ja Turun infektiomeetingit videovälitteisesti.

Joukossamme on ammattitaitoinen henkilökunta, useita erikoislääkäreitä mm. sisätautilääkäri ja radiologi, talossa on saatavilla myös geriatrin, gastrokirurgin, keuhkolääkärin, pediatrin ja urologin palveluita. Meillä on hyvin toimiva akuuttihoitoa antava sairaala sekä kotisairaala. Palliatiivinen hoito on kehittynyttä. Maaliskuussa otimme käyttöön digitaalisen Omaolo -palvelun ja toukokuussa 116117 -palvelun. Etälääkäritoiminta on aloitettu ja sitä kehitetään edelleen. Päivystys on ulkoistettu, mutta vuodenvaihteessa otamme arkipäivä -päivystyksen osittain omaksi työksi; päivystäminen on vapaaehtoista. Kiireetöntä iltavastaanottoa on mahdollisuus pitää. Aloitamme tiimityöskentelyn organisaatiouudistuksen myötä.Terveyskeskuslääkärinä työskentelet PoSan eri toimipisteissä ja työ on monipuolista.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys ja hyvä suullinen sekä kirjallinen suomen kielen taito. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinun toivomasta työnkuvasta voimme neuvotella.

Virkaa voi hoitaa myös osa-aikaisesti. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnassa käytetään kuuden kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Avustamme tarvittaessa asunnon haussa.

Saat:
* Kattavan ja kokemuksen huomioon ottavan perehdytyksen
* Joustavat työajat, osa-aikatyöhön mahdollisuuden
* Vastaanottoajat mitoitetaan toiveidesi mukaisesti 30-60 min ja omanlainen toivomasi työnkuva
* Hyvät viikoittaiset koulutukset ja konsultaatiomahdollisuudet
* Päivystysmahdollisuuden
* Etätyömahdollisuuden
* Kilpailukykyisen palkan
* Hyvän ilmapiirin, sopivasti nuoria ja vanhempia lääkäreitä !
* Mahdollisuuden työskennellä vain akuuttiosaston osastonlääkärinä

Jos paikka kiinnostaa Sinua, laita sähköpostia tai soita. Autamme asunnon hankinnassa. Tule meille, lupaan, että viihdyt !

Lisätietoja antaa ylilääkäri Margit Seppälä, margit.seppala@eposa.fi, puh. 044 577 3200.

Kankaanpää 13.10.2020

Tutustu työnantajaan

Margit Seppälä, katso edellä

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä, Erityispalvelut
Osoite: Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä, PoSa