TK-lääkärin virka

PoSassa on haettavana 31.5.2021 klo 12.00 mennessä

2 TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKAA

Hoidamme sosiaali- ja terveyspalvelut Pohjois-Satakunnassa. Kuntayhtymäämme kuuluvat Kankaanpää&Honkajoki-kuntaliitos, Jämijärvi, Karvia, Pomarkku ja Siikainen. Lääkärinvirkoja on 19. Panostamme kattavaan perehdytykseen, lääkäreidemme hyvään tutorointiin ja koulutukseen. Näemme mm. Satasairaalan aamumeetingit.

Joukossamme on ammattitaitoinen henkilökunta, useita erikoislääkäreitä mm. sisätautilääkäri, keuhkolääkäri ja radiologi, talossa on saatavilla myös geriatrin, gastrokirurgin, pediatrin,urologin ja päihdelääkärin palveluita. Meillä on hyvin toimiva akuuttihoitoa antava sairaala sekä kotisairaala. Palliatiivinen hoito on kehittynyttä. 2020 maaliskuussa otimme käyttöön digitaalisen Omaolo -palvelun ja toukokuussa 116117 -palvelun. Etälääkäritoiminta on aloitettu ja sitä kehitetään edelleen. Päivystys on osittain ulkoistettu, vuodenvaihteessa aloitimme arkipäivä -päivystyksen osittain omana työnä; iltapäivystys on vapaaehtoista. Kiireetöntä iltavastaanottoa on mahdollisuus pitää. Aloitamme tiimityöskentelyn organisaatiouudistuksen myötä.Terveyskeskuslääkärinä työskentelet halutessasi PoSan eri toimipisteissä ja työ on monipuolista. Työnkuvan voi räätälöidä mieleisekseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys ja hyvä suullinen sekä kirjallinen suomen kielen taito. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Virkaanvalitulla on 6 kk koeaika.Sinun toivomasi työnkuva järjestetään.

Virkaa voi hoitaa myös osa-aikaisesti ja on etätyömahdollisuus; video- ja chat-vastaanotto on alkanut. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Järjestämme asumisen.

Saat:
* Kattavan ja kokemuksen huomioon ottavan perehdytyksen
* Joustavat työajat, osa-aikatyöhön mahdollisuuden
* Vastaanottoajat mitoitetaan toiveidesi mukaisesti 20-60 min ja omanlainen toivomasi työnkuva
* Hyvät viikoittaiset koulutukset ja konsultaatiomahdollisuudet
* Päivystysmahdollisuuden ja tästä erillisen päivystyskorvauksen
* Etätyömahdollisuuden, video- ja chat -vastaanottoa voit halutessasi pitää
* Kilpailukykyisen palkan: LL 7500 € + tp-palkkiot, EL 8000 € + tp-palkkiot
* Hyvän ilmapiirin, sopivasti nuoria ja vanhempia lääkäreitä !
* Mahdollisuuden työskennellä vain akuuttiosaston osastonlääkärinä
* Mahdollisuuden työskennellä vain päivystyksessä
* Asuminen järjestetään

Jos paikka kiinnostaa Sinua, laita sähköpostia tai soita. Autamme asunnon hankinnassa. Tule meille, lupaan, että viihdyt ! Tule vaikkapa tutustumaan muutamaksi päiväksi ja katsomaan mikä meininki Pohjois-Satakunnassa on ! Virat voidaan täyttää myös määräaikaisina sijaisuuksina.

Lisätietoja antaa ylilääkäri Margit Seppälä, margit.seppala@eposa.fi, puh. 044 577 3200.

Kankaanpää 18.4.2021

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Margit Seppälä, katso edellä

Lisätietoja

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä, Erityispalvelut

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä, PoSa


Osoite: Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää

Suggested jobs