Skip to main content
test
Töihin Kainuun hyvinvointialueelle - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Töihin Kainuun hyvinvointialueelle.

Tarvitsemme joukkoomme erityisalojen osaajia eri puolille Kainuuta. Olemme Kainuun suurin työnantaja, joten työntekijälle voidaan tarjota mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut.

Työssä jaksamista tuetaan henkilöstöeduin ja osaamisen kehittämiseen kannustetaan tarjoamalla hyvät koulutusmahdollisuudet.

Hoitoalan tehtäviä on tarjolla kaikissa toimipisteissämme, joissa on monipuolisia eri tehtäviä niin terveydenhoidossa kuin sosiaalipalveluissakin. Eri ammattiryhmille tarjolla on mahdollisuuksia suunnitella urapolkuja, mm. osana lääkärien ja psykologien ammatillista koulutusta. Sosiaalityöntekijöille ja muille sosiaalialan ammattilaisille tarjoamme monenlaisia haasteellisia ja palkitsevia työtehtäviä lapsiperheiden sosiaalipalveluissa, aikuissosiaalityössä, vammaispalveluissa sekä erityispalveluissa, kuten aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluissa, sairaalan sosiaalityössä ja vanhuspalveluissa.

Pelastajille on tarjolla "vaaarojen hallitsijoiden" tehtäviä Kainuun pelastuslaitoksen paloasemilla eri kunnissa.

Meillä työskentelee myös useita satoja työntekijöitä tukipalveluissa esim. tekniikasssa, tietohallinnossa, suunnittelussa, kuljetuspalveluissa, ravintopalveluissa ja sihteeeripalveluissa.

Heräsikö mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi meille.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rekry@kainuu.fi, puh. 044 797 4056

Lisätietoja

Kainuun hyvinvointialue on neljän tuhannen osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali-ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja.

Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea.

Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta!


Osoite: -, Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi

Rekommenderade jobb