Skip to main content
test
Toimia sijaishuollon laitospalveluissa - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungilla on haettavana viisi ohjaajan tointa ja yksi hoitajan toimi sijaishuollon laitospalveluissa. Toimet sijoittuvat lastensuojelulaitos Törnävän Puistoon (4 ohjaajaa) ja lastensuojelulaitos Pajurinteeseen (1 ohjaaja ja 1 hoitaja).

Lastensuojelulaitos Törnävän Puiston ja Pajurinteen tehtävänä on tuottaa ympärivuorokautista lastensuojelupalvelua, joka on suunnattu pääsääntöisesti 9-17 -vuotiaille seinäjokelaisille nuorille.
Nuoret voivat tulla laitokseen joko avohuollon- tai kiireellisen sijoituksen kautta. Törnävän puistossa on kolme osastoa, yhteensä 21 asiakaspaikkaa sekä 2 itsenäistymisasuntoa. Pajurinne on yksiosastoinen laitos, jossa asiakaspaikkoja yhteensä 7.

Vahvistamme toiminnassamme lapsen tervettä kasvua, kehitystä ja iänmukaista toimintaa ja itsenäistymistä. Arjessa toimimme säännöllistä elämänrytmiä ja turvallisia rajoja toteuttaen. Arjen rytmittyessä myös nuoren muun elämän hallinta helpottuu.

Toimintamme lähtökohtana on vahva yhteistyö lapsen vanhempien ja läheisten kanssa, tavoitteena koko perheen yhteinen ja myönteinen muutos. Perhetyötä tehdään yhdessä lapsen omaohjaajien ja perheohjaajien kanssa. Perhetyössä tavoitteena on tukea perheiden omaa elämänhallintaa ja olemassa olevien voimavarojen käyttöönottoa sekä arjessa selviytymistä. Perhetyössä tavataan lapsen vanhempia, lasta ja perheen muuta läheisverkostoa. Perhetyö voi olla muun muassa vanhemmuuden tukemista, lapsen kasvatuksen tai hoidon ohjaamista. Tapaamisia järjestetään perheen kotona, laitoksen toimitiloissa ja erilaisissa aktiviteeteissä lähialueilla.
Lisäksi teemme vahvaa yhteistyötä lapsen koulun kanssa.

Kelpoisuusehtona ohjaajan toimeen on sosionomi AMK-tutkinto ja hoitajan kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tutkinto. Valinnassa otetaan huomioon myös valmistumassa olevat opiskelijat.
Palkkaus määräytyy SOTE-TES:n mukaisesti. Työ on vuorotyönluonteista jaksotyötä. Työssä ajokortti on välttämätön.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä todistus terveydentilastaan, huumausainetestistä ja rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 504/2002).
Koeaika 6 kk. Olemme savuton työpaikka.

Työ alkaa 1.11.2022 tai sovitusti sen jälkeen.

Ajatteletko sinä, että voisit olla meidän työntekijämme.
Laita hakemus Kuntarekryyn ja kerro edellä mainittujen lisäksi, mikä erityistaito tai kyky sinulla on.
Haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/lastensuojelu/sijaishuollon-laitospalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lastensuojelulaitoksen johtaja Tiina Aro, 040 774 8663 tai tiina.aro@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, lastensuojelu

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)


Osoite: Björkenheimin puistotie 5, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb