Toimialapäällikkö, hyvinvointialat - Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Haemme toimialapäällikköä vastamaan Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Hyvinvointialojen johtamisesta 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan Kokkolan Ammattikampukselle.

Toimialapäällikkö vastaa toimialan koulutusten toteutuksen suunnittelusta ja koordinoinnista koulutusyhtymän strategian ja ammatillisen koulutuksen tavoitteiden mukaisesti yhteistyössä toimialan ja koko organisaation henkilöstön sekä alan työelämän kanssa.

Toimialapäällikkö toimii toimialan henkilöstön lähiesimiehenä, johtaa opetustoimintaa ja vastaa henkilöstön osaamisen kehittämisestä.

Tehtävänä on edistää toimialan koulutusten markkinointia ja maksullista palvelutoimintaa. Lisäksi hän vastaa yhdessä vastuuohjaajien ja opiskelijahuollon kanssa opiskelijoiden hyvinvoinnista ja tekee esitykset opiskelijoiden kurinpitoon liittyen.

Toivomme Sinulta ammatillisen koulutuksen lainsäädännön tuntemusta, esimieskokemusta ja valmentavaa ja dialogista työotetta sekä rohkeutta tukea kokeilukulttuuria. Edellytämme korkea-asteen tutkintoa, ammatillisen opettajan kelpoisuutta ja alan työkokemusta. Kelpoisuusvaatimus määräytyy asetuksen 986/98 mukaan.

Arvostamme vahvaa sosiaali- ja terveysalan työelämätuntemusta, pedagogista kehittämisosaamista ja innovatiivisuutta sekä kokemusta erilaisten digitaalisten ratkaisujen hyödyntämisestä. Lisäksi arvostamme verkostoyhteyksiä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää organisointikykyä.

Opiskelijahallintojärjestelmän (PKW) käytön osaaminen, esimieskokemus ja kielitaito katsotaan eduksi.

Ennen palvelussuhteen alkamista tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, todistus huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja lain mukainen rikostaustaote.

Rekrytoinneissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi
http://www.kpedu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Sirkku Purontaus, puhelin 044 725 0101 (18.-31.6.2021 tai 27.-30.7. välisinä aikoina) tai sposti sirkku.purontaus@kpedu.fi
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus ja logistiikka, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala ja kansanopisto/vapaa sivistystyö. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammatti- ja hyvinvointikampuksilla, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.


Osoite: Närvilänkatu 8, 67100 Kokkola
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb