Toimialuejohtaja: terveys- ja sairaanhoitopalvelut, Joensuu (ID4316)

TERVETULOA SIUN SOTEN NÄKÖALAPAIKALLE JOHTAJAKSI!

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote kuntayhtymässä on haettavana terveys- ja sairaanhoitopalvelujen TOIMIALUEJOHTAJAN virka 11.4.2021 mennessä

Olet tervetullut iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. Tarjoamme Sinulle työn kehityksen kärjessä.

Terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialueeseen kuuluvat Pohjois-Karjalan keskussairaala Joensuussa, koko maakunnan perusterveydenhuollon vastaanottopalvelut, mielenterveys- ja päihdepalvelut, suun terveydenhuolto, päivystys- ja ensihoito palvelut, kuntoutuspalvelut sekä kunnallinen työterveyshuolto. Toimialueella on noin 3000 työntekijää ja sen vuosibudjetti on noin 280 milj. €.

Haemme joukkoomme sinua, uudistushaluinen ja ennakkoluuloton terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialuejohtaja. Tehtävänäsi on johtaa ja kehittää toimialuettasi kokonaisvaltaisesti ja tulosvastuullisesti. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat strategian mukaisten tavoitteiden suunnittelu ja johtaminen, lakisääteisten palvelujen organisointi sekä vastuu toimialueesi henkilöstön kehittämisestä, työnjaosta ja yhteistyöstä. Toimialuejohtaja kuuluu Siun soten johtoryhmään ja pääsee siten osaltaan vaikuttamaan koko kuntayhtymän toimintaan.

Kelpoisuutena virkaan on ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi katsomme erikoislääkärin oikeudet soveltuvalta erikoisalalta. Edellytämme sinulta vähintään viiden vuoden johtamiskokemusta laajoista ja vastuullisista tehtävistä sekä näyttöä aikaisemmista onnistumisista.

Voit esittää oman palkkatoivomuksesi. Autamme tarvittaessa puolison työnsaannissa ja asunnon etsinnässä.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Virkasuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Ilkka Pirskanen, ilkka.pirskanen@siunsote.fi, 0505669301 tai hallituksen puheenjohtaja Matti Kämäräinen, matti.kamarainen@nurmes.fi, 0500263470

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 17.3.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä


Siun sote on maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli neljä vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja saavutetut toiminnalliset ja taloudelliset tulokset ovat hyvät. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja oman vastuualueesi ja koko kuntayhtymän menestykseen. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä Pohjois-Karjalassa kohdillaan. Yhdessä turvaamme Pohjois-Karjalan maakunnan 170 000 asukkaan arkea. Tavoitteemme on hyvinvoiva pohjois-Karjalainen

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4316
  • 17.3.2021 - 11.4.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

toimitusjohtaja Ilkka Pirskanen, ilkka.pirskanen@siunsote.fi, 0505669301 tai hallituksen puheenjohtaja Matti Kämäräinen, matti.kamarainen@nurmes.fi, 0500263470

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs