test

Toiminnan ohjaaja, Kolpene, Rovaniemi

Ansök senast  15.12.2023 15:00

Oletko sinä etsimämme työn kehittämisestä kiinnostunut toiminnan ohjaaja?

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa on haettavana

Vaativan erityisen tuen vastuualueella 18.12.2023 tai sopimuksen mukaan

Toiminnan ohjaajan toimet (2) kuntoutuskeskus Vuomassa

Kolpeneen kuntoutuskeskus Vuomaan kaivataan juuri sinua, reipasta, ulospäin suuntautunutta ja työhön motivoitunutta ammattilaista. Tervetuloa meidän innovatiiviseen työporukkaamme.

Toiminnanohjaajana asiakkaan päivittäisen avustamisen ja ohjauksen lisäksi suunnittelet, toteutat, kehität ja arvioit yhteistyössä moniammatillisen työryhmän kanssa ryhmä- ja yksilötoimintaa kehitysvammaisille ja autismikirjon asiakkaille. Työhön sisältyy kirjaamista, joten odotamme sinulta kiinnostusta asiakastietojärjestelmän käyttöön ja hyvää kirjallista ilmaisua.

Arvostamme kehitysvamma-alaan ja autismiin liittyvää osaamista ja kokemusta neuropsykiatristen asiakkaiden parissa työskentelystä. Jos sinulla ei ole kertynyt vielä kokemusta, perehdytämme ja koulutamme sinut tehtävään. Tehtävissä edellytetään kuntouttavaa työotetta ja toimintaa asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Koulutusmyönteisenä työyhteisönä panostamme paljon työntekijöidemme koulutukseen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva opistoasteinen tutkinto.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen ja HYVTES:in sekä voimassa olevien säännösten mukaisesti. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Työnantaja voi tarvittaessa järjestää työntekijälle terveydentilan selvityksen tartuntatautilain 1227/2016 mukaisesti, mikäli terveydentilaan liittyy perusteltu epäily tartuntataudista. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote. Vakinaiseen toimeen sovelletaan 4 kk:n koeaikaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 15.12.2023 klo 15 mennessä.

Lisätietoa meistä: http://www.kolpene.fi / www.lapha.fi
Meitä voit seurata Facebook: Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus, Instagram: kolpene_


Läs mer

https://lapha.fi
https://kolpene.fi

Palveluesihenkilö Eija Peteri, eija.peteri@lapha.fi p. 040 653 6242
Palvelupäällikkö Minna Halme, minna.halme@lapha.fi p. 040 737 6352

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Läs om arbetsgivare