Toiminnanohjaaja - Mörskoms kommun

Haemme tiimiimme toiminnanohjaajaa osaksi nuorisopalveluiden toimintoja. Hyvinvointipalvelut on mukana nuorten arjessa nuorisotiloilla, tapahtumissa, kouluilla ja verkossa. Tarjoamme lapsille ja nuorille erilaisia harrastus- ja vapaa-ajan palveluita, omaehtoista toimintaa sekä kohdennettua nuorisotyötä.

Toiminnanohjaajan työtehtäviin kuuluu nuorisotila Nuokun toimintojen ohjaukset ja valvonta nuoriso-ohjaajan työparina. Työ on pääsääntöisesti iltatyötä. Huomioithan, että nuorisotila on auki joka perjantai-ilta. Toimintoihin kuuluu myös uuden hirsisen liikuntahallin tilojen hyötykäyttö liikunnan ja höntsäilyn merkeissä lapsille ja nuorille. Lisäksi työtehtäviin kuulu alakoululla tehtävä koulunuorisotyö. Työaika on 25h/vko.

Myrskylän kunnan hyvinvointipalveluiden toiminnanohjaaja on joustava, itsenäistä työotetta pelkäämätön idearikas tekijä. Omaathan myös hyvät ohjaus- ja vuorovaikutustaidot, ymmärrystä verkkonuorisotyöstä sekä ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.

Toiminnanohjaajan työtehtävät ovat aluksi syyskauden 1.9. - 17.12.2021, mutta työ jatkuu mahdollisesti määräaikaisena myös vuoden 2022.

Tehtävää voivat hakea soveltuvan ammatillisen perustutkinnon omaavat henkilöt (esim. nuoriso- ja vapaa-ajan perustutkinto), tai muu alalle sopiva koulutus.

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja:

Hyvinvointijohtaja Jaana Keisala, 0405969856, jaana.keisala@myrskyla.fi

Lisätietoja

http://www.myrskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jaana Keisala
jaana.keisala@myrskyla.fi
0405969856
(huomioi kesäloma 28.6. - 31.7.2021)

Lisätietoja

Myrskylän kunta, Hyvinvointipalvelut
Osoite: Virastotie 5, 07600 Myrskylä

Rekommenderade jobb