test
Toiminnanohjaaja - Loviisan kaupunki

Liity mahtavaan tiimiimme! Haemme toiminnanohjaajaa senioripalveluihin, tehostettuun palveluasumiseen, sijoituspaikka työsuhteen alkaessa Hyvän elämän talo Harmaakallio. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työ alkaa 24.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Toivomme että olet motivoitunut ja sitoutunut kehittämään ikäihmisten palveluasumista, kuntoutusta ja mielekästä arkea. Pääasiallisina tehtävinä ovat yksikön henkilöjohtaminen ja toiminnan kokonaisvaltainen ohjaaminen, suunnittelu ja koordinointi.

Hyvän elämän talo Harmaakallio on ympärivuorokautista palvelua tarvitseville ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen yksikkö. Tilamme ovat nykyaikaiset ja avarat, rakennus valmistui vuonna 2017, asiakaspaikkoja on 56. Harmaakallion toiminta perustuu asukkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Tarjoamme hyvän ja innostavan työyhteisön, toivomme sinulta joustavaa, ratkaisukeskeistä ja kuntouttavaa työtapaa.

Johtamisen ja vanhushoitotyön osaamisen lisäksi arvostamme hakijoilta hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä halua ja kykyä hoito- ja huolenpitotyön kehittämiseen. Myönteisen ja innostavan ilmapiirin luominen sekä henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtiminen ovat olennainen osa toiminnanohjaajan työtä.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto tai aikaisempi opistoasteen vastaava tutkinto. Työaika 38,25 h/viikko. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

toiminnanohjaaja Tea Ojamo, tea.ojamo@loviisa.fi, puh. 0440 555 871
vastuu sairaanhoitaja Marika Pesonen, marika.pesonen@loviisa.fi, puh. 040 650 7687
palvelupäälikkö Sofie Klawér-Kallio, sofie.klawer-kallio@loviisa.fi, puh. 0440 555 345

Lisätietoja

Perusturvakeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Pankkiirintie 8, Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Rökfri arbetsplats Loviisan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Loviisan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb