Toiminnanohjaaja - Karleby stad

Toiminnanohjaaja - Karleby stad

Kokkolan kaupungin nuorisopalvelut/Rokkikoulu hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toiminnanohjaajaa.

Olet etsimämme henkilö, jos musiikinopetus ja nuoret ovat lähellä sydäntäsi, sinulla on kokemusta musiikinopettamisesta ja mahdollistat sitä kautta nuorille onnistumisen kokemuksia. Etsimme työntekijää, jolta löytyy taitoa ja halua upottaa kädet kyynärpäitä myöten saveen ja olla luomassa puitteita ja mahdollisuuksia nuorten musiikinharrastamiselle ja esiintymiselle. Työssä edellytetään kykyä pitää useampia lankoja käsissäsi yhtäaikaisesti.

Rokkikoulun toiminnanohjaajana opetat itse ja vastaat siitä, että muiden opetustehtävissä olevien henkilöiden aikataulut ja puitteet täsmäävät. Rokkikoulun toiminnanohjaajana toimit yhteyshenkilönä nuorisotoimiston, yhteistyökumppanien sekä oppilaiden ja heidän vanhempien suuntaan. Vastaa myös Rokkikoulun hankkeiden ja tilaisuuksien hallinnoinnista yhteistyössä nuorisopalvelujen muun henkilökunnan kanssa

Arvostamme soveltuvaa musiikkialan koulutusta ja työkokemusta musiikinohjauksen ja tapahtumatoiminnan saralta. Työssä menestyminen edellyttää ennakkoluulottomuutta ja vastuullista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä taitoa motivoida ja osallistaa.

Työaika on 38,45h/viikossa ja työ on osittain iltatyötä.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi tarvittava ote rikosrekisteristä. (504/2002)

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen 30.5.2019 klo. 16.00 mennessä
www.kuntarekry.fi-sivujen kautta. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, niin kirjalliset hakemukset voi toimittaa os. Kokkolan kaupunki / kirjaamo, PL 43, 67101 Kokkola.

Läs mer

http://www.kokkola.fi

Nuorisotoimenjohtaja Ronnie Djupsund puh. 040 8065 000

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi, nuorisopalvelut
Adress: Kokkola

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on 47 700 asukkaan monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen tuotantorakenne. Kokkolan kaupungin sivistystoimen palveluksessa on n. 1 300 henkilöä.

Mer om arbetsgivaren