Toiminnanohjaajan sijaisuus, Kolpene, Rovaniemi

Ansök senast  5.6.2024 15:00

Oletko sinä etsimämme työn kehittämisestä kiinnostunut toiminnan ohjaaja? Kolpeneen Luotoon kaivataan juuri sinua, reipasta, ulospäinsuuntautunutta ja työhön motivoitunutta ammattilaista. Tervetuloa meidän innovatiiviseen työporukkaamme!

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa on haettavana toiminnan ohjaajan sijaisuus (7kk) pitkäaikaisen kuntoutuksen yksikössä Luodossa.

Toiminnanohjaajana asiakkaan päivittäisen avustamisen ja ohjauksen lisäksi suunnittelet, toteutat, kehität ja arvioit yhteistyössä moniammatillisen työryhmän kanssa ryhmä- ja yksilötoimintaa kehitysvammaisille ja autismikirjon asiakkaille. Työhön sisältyy myös kirjaamista, joten odotamme sinulta kiinnostusta asiakastietojärjestelmän käyttöön ja kirjaamiseen.

Koulutusmyönteisenä työyhteisönä panostamme paljon työntekijöidemme koulutukseen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia.

Arvostamme kehitysvamma-alaan ja autismiin liittyvää osaamista ja kokemusta neuropsykiatristen asiakkaiden parissa työskentelystä. Mikäli sinulle ei vielä ole kertynyt kokemusta, perehdytämme ja koulutamme sinut tehtävään. Tehtävässä edellytetään kuntouttavaa työotetta ja toimintaa asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen sekä voimassa olevien säännösten mukaisesti. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 5.6.2024 klo 15:00 mennessä.

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus on vuonna 2023 laatusertifioitu yksikkö.
Meitä voit seurata Facebook: Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus, Instagram: kolpene_


Läs mer

https://lapha.fi
https://kolpene.fi

Kontaktuppgifter

Palveluesihenkilö Sari Bujupi, sari.bujupi@lapha.fi p. 040 482 8450

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!