Skip to main content
test
Toimintaterapeutiksi Kymsoteen - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme toimintaterapeutteja sairaalakuntoutukseen keskussairaalaan Kotkaan ja psykiatriseen sairaalaan Kuusankoskelle, avokuntoutukseen sekä kotikuntoutukseen ja Hoikuun eripituisiin määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin.

Hoikussa terapiapalvelut tarjoavat laajan työkentän neurologisten-, ortopedisten-, geriatristen asiakkaiden terapiatyöhön.
Asiakkaaksi tullaan suoraan erikoissairaanhoidosta ja perusterveyden huollosta. Yksikkö jakautuu neljään eri osastoon, jossa kullakin on asiakastarpeen mukaan määritelty toimintamalli. Toimintaterapia painottuu pääasiassa neurologisten kuntoutujien yksilö- sekä ryhmämuotoiseen kuntoutukseen. Hoikussa on avoinna yksi vakituinen toimintaterapeutin paikka jonka aloitus sopimuksen mukaan ja yksi 1.7 alkava määräaikaisuus.

Sairaalakuntoutuksessa Kymenlaakson keskussairaalassa tuotetaan toimintaterapiapalveluita kaikille aikuispuolen erikoisaloille niin osastoilla kuin polikliinisesti. Erityisesti tarvetta on käsikirurgisten potilaiden arviointiin, ohjaukseen sekä käsilastojen tekoon. Työnkuvaa voidaan myös räätälöidä. Sinulla on tukenasi toimintaterapiatiimi ja sitä kautta kollegiaalinen tuki. Tiivistä yhteistyötä tehdään myös moniammatillisesti.

Psykiatrisessa sairaalassa toimit akuuttipotilaiden parissa ja työnkuvaasi kuuluu yksilö- ja ryhmäterapiat, toiminnallisuuden arvioinnit sekä toiminnan kehittäminen. Vastaat potilaiden kuntoutuksen suunnittelusta ja koordinoinnista yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Sijaisuus alkaa Sopimuksen mukaan ja päättyy 9.1.2023

Kotikuntoutuksessa tehtävänäsi on arvioida asiakkaan toimintakykyä heidän kotonaan tai kodinomaisessa ympäristössä. Terapeutin tulee toimia vastuullisesti terapiatilanteissa ja antamissaan ohjeissa. Työn vaikutukset kohdistuvat kotona asuviin asiakkaisiin ja heidän lähipiiriinsä. Kotikuntoutuksen toimintaterapeutit toimivat etelässä ja pohjoisessa. Tällä hetkellä tarve etelässä eli Kotka-Hamina-Miehikkälä-virolahti. Työ kotikuntoutuksessa edellyttää oman auton käyttöä.

Kymsoten aikuisten avokuntoutuksessa toimii 2 toimintaterapeuttia, toinen Pohjois- ja toinen Etelä-Kymenlaaksossa. Haemme sijaista Etelä-Kymenlaaksoon (toiminta-alue Hamina, Kotka, Miehikkälä ja Virolahti). Toimipiste sijaitsee Haminassa, aikuisten avokuntoutuksen fysioterapiayksikön välittömässä läheisyydessä. Toimintaterapeutin tehtäviin kuuluvat toimintakyvyn ja terapiatarpeen arviointi, terapian suunnittelu, toteutus, vaikutusten arviointi, dokumentointi, apuvälinetarpeen arviointi ja sovitus sekä yksilöllisten tukien valmistus.

Haemme 4.4.2022 alkaen Kymsoten lasten kuntoutuksen yksikköön toimintaterapeuttia työskentelemään psyykkisesti oireilevien lasten ja heidän perheidensä parissa.
Toimit osana moniammatillista työryhmää ja osallistut myös toiminnan kehittämiseen. Toimintaterapeutin työssä toteutetaan sekä arvioita, että jossain määrin varsinaista terapiaa, ja myös vanhempien ohjaus kuuluu työnkuvaan.
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen työ. Työtä tehdään Kymsoten alueella, pääosin Kouvolassa ja siihen kuuluu myös koulu- ja kotikäyntejä.

Tarjoamme työnantajana:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi- hyvinvointisovelluksen
- etuisuuksia paikallisilta yrittäjiltä
- Kattavan koulutuskalenterin
- Edullisen asumisen Keskussairaalan ja Psykiatrisen sairaalan välittömässä läheisyydessä

Kymsotella sinun on mahdollista kasvaa alasi huippuosaajaksi!

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu toimintaterapeutin tutkinto.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kuntoutuksen palveluesimies
Minna Huomo
minna.huomo@kymsote.fi
0442231659
Kotikuntoutuksen palveluesimies
Annika Takanen
annika.takanen@kymsote.fi
040 1991263
Akuuttiosaston palveluesimies
Teppo Kupiainen
teppo.kupiainen@kymsote.fi
0206332916
Hoikun kuntouksen palveluesimies:
Sari Lappi
sari.lappi@kymsote.fi
040 484 9617
Lasten kuntoutuksen palveluesimies:
Liisa Äijö
liisa.aijo@kymsote.fi
0400 263 266
Avokuntoutuksen palveluesimies
Riitta Lautamies
riitta.lautamies@kymsote.fi
0404898485

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Rekommenderade jobb