test

Toimintaterapeutiksi psykiatriseen sairaalaan

Hakuaika päättyy  28.2.2023 23:59

Tule toimintaterapeutiksi Kymenlaakson psykiatriseen sairaalaan!

Olisitko sinä etsimämme psykiatriasta kiinnostunut, uteliaalla asenteella työhösi suhtautuva sekä ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva toimintaterapeutti?

Meillä pääset osaksi innostunutta ja kehitysmyönteistä moniammatillista työryhmää. Työnkuvaasi kuuluu yksilö- ja ryhmäterapiat, toiminnallisuuden arvioinnit ja toiminnan kehittäminen. Vastaat omalta osaltasi potilaiden kuntoutuksen suunnittelusta ja koordinoinnista, mutta takanasi on aina myös työryhmän tuki.

Kymenlaakson psykiatrinen sairaala vastaa alueen sairaalahoitoa vaativien psyykkisten sairauksien hoidosta. Sairaalassa on akuuttipsykiatriaan, vaativaan kuntoutukseen ja geropsykiatriaan profiloituneita osastoja. Toimintamme perustuu laadukkaaseen potilastyöhön, vastuullisuuteen, moniammatilliseen yhteistyöhön, jatkuvaan oppimiseen ja ihmisarvon kunnioittamiseen.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on toimintaterapeutin tutkinto sekä Valviran laillistus. Katsomme eduksi työkokemuksen psykiatrialla sekä perhe- ja verkostotyön osaamisen. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, reipasta asennetta sekä kykyä itsenäiseen toimintaan ja päätöksentekoon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, avoimen ja keskustelevan työyhteisön. Arvostamme ammattitaitoasi ja haluamme sinut osaksi tiimiämme. Isossa organisaatiossa voit myös tutustua työnkiertojen avulla eri osastoihin tai erikoisaloihin.

Tartuntalain mukainen rokotussuoja on oltava kunnossa. Noudatamme 6kk koeaikaa.

Toimi alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja sopivan henkilön osuessa kohdalle, voimme tehdä valintapäätöksen ennen hakuajan päättymistä.

Olethan yhteydessä, jos sinulle heräsi jotain kysymyksiä!

Palveluesimies Susanna Gilbert
susanna.gilbert(at)kymenhva.fi
puh. 044 223 1281
Palveluesimies Joonas Oikarinen
joonas.oikarinen(at)kymenhva.fi
puh. 040 489 8618

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Meillä Kymenlaakson hyvinvointialueella töitä tehdään ihmiset edellä. Meille ovat tervetulleita niin pitkän linjan tekijät kuin uudet lupauksetkin. Haluamme, että jokainen alueemme ihminen voi voida elämässään paremmin, ja sitä me tavoittelemme monella eri sektorilla. Siitä me pidämme huolta monipuolisten ammattilaistemme yhteisvoimin. Meillä kaikki kuuluvat porukkaan – haluamme sinutkin mukaan! Tutustu työnantajaan