test
Toimintaterapeutin sijaisuus - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei ammattitaitoinen ja palveluhenkinen toimintaterapeutti, meillä on sinulle tarjolla mielenkiintoinen työtehtävä.

Kuopion yliopistollisen sairaalan Kuntoutuksen palvelukeskuksessa on haettavana toimintaterapeutin sijaisuus 31.12.2022 saakka.

Sijaisuudessa tehtäväkuva painottuu psykiatristen potilaiden toiminta- ja työkyvyn arviointeihin erilaisilla mittausmenetelmillä. Toimintaterapeutti osallistuu moniammatilliseen työryhmätyöskentelyyn sekä kuntoutussuunnitelmien laadintaan yhteistyössä työryhmän kanssa. Työssä korostuvat tiimityötaidot.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on toimintaterapeutin tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Katsomme eduksi osaamisen psykiatrisesta toimintaterapiasta. Haethan pian, sillä sijaisuus voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä mukavat työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Noudatamme KYSissä ja Kysterissä Tartuntatautilain 48 §:lää ja suositamme kaikille asiakas/potilas tehtävissä työskenteleville työntekijöillemme sen mukaista rokotussuojaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

http://www.psshp.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Rauni Väisänen-Rouvali p. 044 717 8646, osastonhoitaja Susanna Nurmi p. 044 717 4832 tai ylihoitaja Annmari Kainulainen, p. 044 717 8637. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@kuh.fi.

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb