Skip to main content
test
Toimintaterapeutin sijaisuus kotikuntoutustiimissä - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kotikuntoutustiimissä on haettavana toimintaterapeutin sijaisuus 31.12.2022 saakka.

Kotihoidon kotikuntoutustiimi toimii arviointiyksikkönä uusille kotihoitoon tuleville asiakkaille sekä kotihoidon loppuvaiheessa tehostettuun palveluasumiseen siirtyville asiakkaille. Kotikuntoutustiimin tavoitteena on asiakkaan toimintakyky ja voimavarat huomioiden lisätä asiakkaan mahdollisuuksia pärjätä kotona pidempään ja myöhäistää ympärivuorokautisen hoidon aloitusta. Kotikuntoutustiimin työote on kuntoutttava, joka käytännössä taroittaa esimerkiksi sitä, että kotikuntoutujaa ohjataan ja tuetaan omatoimisuuteen kaikilla arjen osa-alueille. Kotikuntoutuksessa työtä tehdään moniammatillisesa tiimissä ja yhteydenpito myös muihin keskeisiin toimijoihin on tiivistä.

Työ kotikuntoutustiimissä on kaksivuorotyötä, painottuen kuitenkin terapeuttien kohdalla arkiaamuihin. Kotikuntoutustiimi osallistuu tarvittaessa myös hoitotyöhön. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä, LifeCare-potilastietojärjestelmä ja kirjaaminen tapahtuu osittain älypuhelimella.

Kelpoisuusehto: toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Otamme huomioon myös opiskelijat.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset ja haastavat työtehtävät sekä hyvän ammatillisen tuen ja perehdytyksen. Bonuksena päälle timanttiset työkaverit. Palkkaus 2544,40 €/kk.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus alkaa 5.9. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs kotihoidon johtaja Terhi Manninen p. 050 5954 009 tai terhi.manninen@kaarina.fi

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Ikäihmisten palvelut, Kotihoito, Kaarinan kotihoito, Kotikuntoutustiimi Alue 4

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kaarinan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb