Skip to main content
test
Toimintaterapeutteja lasten kuntoutukseen - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Toimintaterapeutteja Kouvolaan

Haemme toimintaterapeuttia kokoaikatyöhön Kymsoten lasten kuntoutukseen Kouvolaan toistaiseksi voimassa olevaan (8.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan) sekä määräaikaisiin (8.8.2022-31.5.2023 ja 1.9.2022-31.12.2022). työsuhteeseen. Avoinna olevat tehtävät ovat lastenpsykiatrian poliklinikalla ja päiväyksikössä sekä perusterveydenhuollossa lasten kuntoutuksessa.

Toimintaterapeutin tehtävään sisältyy toimintakyvyn arviointeja ja tutkimisia, terapioiden suunnittelua, yksilö- ja ryhmäterapioiden toteutuksia sekä asiantuntijana toimimista erikoissairaanhoidon työryhmässä ja lausuntojen laatimisia. Toimintaterapian tavoitteena on saavuttaa tai ylläpitää mahdollisimman hyvä toimintakyky ja elämänlaatu yksilöllisistä rajoitteista huolimatta asiakkailla.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toimintaterapeutin tehtävässä työskennellään moniammatillisen tiimin, eri verkostojen ja lasten vanhempien kanssa. Tehtävä sisältää myös henkilökunnan ja opiskelijoiden ohjausta ja perehdytystä. Toimintaterapeutin tehtävä käsittää lisäksi oman työn ja työyksikön toiminnan kehittämisen.

Kelpoisuusehtona on toimintaterapeutin tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Katsomme eduksi työkokemuksen toimintaterapeutin tehtävistä lasten kuntoutuksesta.

Noudatamme työssä 6 kuukauden koeaikaa. Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille. Ennen toimen vastaanottamista edellytämme rikosrekisterin esittämistä työnantajalle.

Työnantajana tarjoamme:
-Hyvän perehdytyksen
-Mahdollisuuden kehittää työtä
-Kattavan koulutuskalenterin
-ePassi-hyvinvointisovelluksen

Perusterveydenhuollossa palkka 2.812,04 € ja
Lasten psykiatrian poliklinikalla palkka 2.914,04 €.

Voimme aloittaa haastatteluita ja tehdä valintoja jo hakuaikana sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Maarit Raatikainen
puh. 0400 571 805
maarit.raatikainen(at)kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45750 Sairaalamäki

Rekommenderade jobb