Toimintaterapeutti - Loviisan kaupunki

Toimintaterapeutti

Haemme toimintatarapeuttia senioripalveluihin, kotihoidon kotikuntoutukseen. Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tavoitteenamme kotihoidon kotikuntoutuksessa on ylläpitää ja edistää asiakkaiden kotona ja arjessa selviytymistä sekä mahdollisuutta osallistua ja vaikuttaa omaan elämäänsä. Työtä asiakkaiden paremman toimintakyvyn eteen tehdään yhdessä asiakkaiden, heidän lähipiirinsä, fysioterapeuttien ja kotihoidon muiden työntekijöiden kanssa.

Toimintaterapeuttina osallistut aktiivisesti kotiutusprosesseihin, asiakkaiden palvelutarpeen arviointiin ja palvelusuunnitelmien laatimiseen. Lisäksi ohjaat kotihoidon asiakkaita, omaisia ja henkilöstöä siinä, kuinka ikääntyneen toimintakykkyä voidaan parhaiten tukea arjessa.

Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan, jossa voit kehittää itseäsi. Toivomme että sinulla on laaja-alaista kiinnostusta kotihoidon asiakkaiden hyvinvoinnin kehittämiseen sekä kykyä toimia itsenäisesti ja joustavasti, myös työryhmissä ja ammatillisissa verkostoissa. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja kehittämismyönteistä toimintatapaa, reipasta ja joustavaa työotetta, sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi. Monipuolinen kokemus työskentelystä ikääntyneiden asiakkaiden parissa sekä kokemus hoitotyöstä katsotaan eduksi. Työtehtävien hoito vaatii ajokorttia sekä tarvittaessa mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Pätevyysvaatimuksena laillistetun toimintaterapeutin pätevyys (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä 28.6.1994/559 § 5, 20.3.2015/262). Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, työaika 38,75 t/viikko. Tehtävän hoito edellyttää molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

palveluvastaava Monica Sund, puh 0440 555 380, monica.sund@loviisa.fi
palvelupäällikkö Lisbeth Forsblom, puh 0440 555 345, lisbeth.forsblom@loviisa.fi

Perusturvakeskus
Osoite: Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!
Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.
Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.
Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan