Toimintaterapeutti - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Toimintaterapeutti

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on avoinna toimintaterapeutin sijaisuus ajalle1.12.2019 - 31.12.2020. Tehtäväalueena on lasten ja aikuisten toimintaterapiatarpeen arviointi sekä terapiatyö. Terveyskeskustoimintaterapeutin työssä ennaltaehkäisevä työ ja monialainen toiminnan kehittäminen sekä yhteistyö ovat olennainen osa toimenkuvaa arvioinnin, ohjauksen sekä terapiatyön ohella. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun toimintaterapeutin pätevyys. Odotamme hakijoilta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakaslähtöisyyttä, kykyä toimia itsenäisesti sekä positiivista asennetta työhön ja työn kehittämiseen. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Tarjoamme
- moniammatillisen työyhteisön ja mukavan työporukan, jossa kollegiaalinen tuki on helposti saatavilla
- hyvät mahdollisuudet lisäkoulutuksiin oman ammatillisen mielenkiinnon pohjalta
- joustavan vuosityöajan, mikä mahdollistaa oman työn ja loma-aikojen monipuolisen ja itsenäisen suunnittelun
- toimivat työtilat ja monipuolisen välineistön
- mahdollisuuden käyttää työpaikan kuntosalia maksutta ilta- ja viikonloppuaikaan
- lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

Palkkaus määräytyy KVTES:in mukaan.

Toimen sijaisuus täytetään 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat tulosaluejohtaja Antti Tornberg, puh.0401357890 tai tulosyksikköjohtaja Anna Pehkonen, puh. 044 4394590. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi @ras.fi

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.