Toimintaterapeutti

Kiistaisiko työ lasten kanssa?
Haemme reipasta ja aktiivista lasten toimintaterapeuttia arviointi- ja terapiatyöhön. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolinen työn, jota tehdään yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, moniammatillista työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja hyödyntää etäkuntoutuksen menetelmiä.

Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kuntayhtymä tarjoaa henkilökunnalle moniammatillisen työyhteisön tuen ja hyvät työterveysnhuollon palvelut sekä työhyvinvointia tukevan edun e-passi järjestelmällä liikunta tai kulttuuritapahtumiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstö säädetyn lain (559/94) mukainen toimintaterapeutintutkinto.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttävää lääkärintodistusta sekä valitun tulee toimittaa selvitys tartuntalain 48§ mukaisesta rokotussuojasta sekä rikosrekisteri ote.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy kuntayhtymän TVA:n mukaan.

Tule mukaan.

Tutustu työnantajaan

Tarja-Liisa Väisänen 0400144508 tarja-liisa.vaisanen@ylasavonsote.fi sekä Manu Leppikangas 0401525986 manu.leppikangas@ylasavonsote.fi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Kuntoutuspalvelut
Osoite: Meijerikatu 4, 74100 Iisalmi

Ylä-Savon SOTE on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, sosiaalihuollon palvelut, ympäristö- ja terveysvalvontapalvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut. Kuntoutuspalveluiden yksikkö tuottaa kuntoutuksen palveluita seudullisesti Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella. Kuntoutuspalveluita tuotetaan avo-, osasto- sekä kotikuntoutuksena kaikissa kuntayhtymän kunnissa.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats