Toimintaterapeutti

Oletko kiinnostunut ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta? Hae nyt työyhteisöömme, jossa keskiössä ovat laadukas hoitotyö ja asiakkaiden hyvinvointi. Meillä peruspalvelukuntayhtymä Kallion kotihoidossa arvostetaan työntekijöitä ja työyhteisössä on hyvä ja kannustava ilmapiiri.

Haemme Kallion kotihoitoon TOIMINTATERAPEUTTIA vakinaiseen tehtävään.

Toimintaterapeutin työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työtä. Olet osa moniammatillista tiimiä ja olet myös kotihoidon työntekijöiden tukena omalla asiantuntijuudellasi. Työhösi kuuluvat esimerkiksi kotihoidon asiakkaiden toimintakyky- ja apuvälinearviot sekä palvelutarpeen arviointi ja palveluohjaus yhteistyössä palveluneuvonnan tiimin kanssa.

Tarjoamme henkilöstöetuina mm. liikunta/kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää merkityksellisestä työstämme kotihoidossa ja ikäihmisten parissa.

Arvostamme kokemusta ikäihmisten parissa toimimisesta, positiivista asennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ on itsenäistä, mutta sinulla on kollegan ja tiimin tuki työssäsi. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita.

Kelpoisuusehtona on toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Toimi täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Toimessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja on suositeltavaa.

Lähetä hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 31.1.2021 (www.kuntarekry.fi). Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme kutsun haastatteluun sähköpostitse. Haastattelut voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä.

Yhteydenotot ja lisätietoja:
- palveluesimies Johanna Nissinen puh. 044 419 5418
- palvelupäällikkö Laura Hannula puh. 044 419 5024
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteydenotot ja lisätietoja:
- palveluesimies Johanna Nissinen puh. 044 419 5418
- palvelupäällikkö Laura Hannula puh. 044 419 5024
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Kotihoito
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!