Toimintaterapeutti

Kiinnostaisiko työ lasten kanssa?
Haemme reipasta ja aktiivista lasten toimintaterapeuttia arviointi- ja terapiatyöhön. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jota tehdään yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, moniammatillista työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja hyödyntää etäkuntoutuksen menetelmiä.

Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kuntayhtymä tarjoaa henkilökunnalle moniammatillisen työyhteisön tuen ja hyvät työterveyshuollon palvelut sekä työhyvinvointia tukevan edun e-passi järjestelmällä liikunta tai kulttuuritapahtumiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstö säädetyn lain (559/94) mukainen toimintaterapeutintutkinto.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttävää lääkärintodistusta sekä valitun tulee toimittaa selvitys tartuntalain 48§ mukaisesta rokotussuojasta sekä rikosrekisteri ote.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy kuntayhtymän TVA:n mukaan.

Tule mukaan.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kuntoutuspalveluiden esimies Tarja-Liisa Väisänen 0400 144508, kuntoutuksen ja muiden lääkinnällisten palveluiden päällikkö Manu Leppikangas 040 1525986.

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Terveyspalvelut, Kuntoutus ja muut lääkinnälliset palvelut, Kuntoutuspalvelut

Ylä-Savon SOTE on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, sosiaalihuollon palvelut, ympäristö- ja terveysvalvontapalvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut.

Kuntoutuspalveluiden yksikkö tuottaa kuntoutuksen palveluita seudullisesti Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella. Kuntoutuspalveluita tuotetaan avo-, osasto- sekä kotikuntoutuksena kaikissa kuntayhtymän kunnissa.


Osoite: Meijerikatu 4, 74100 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs