Toimintaterapeutti - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

TOIMINTATERAPEUTIN sijaisuus ajalle 1.8.2021 - 31.7.2022

Toimintaterapeutin sijaisuus painottuu ensisijaisesti aikuisten toimintaterapiaan. Työ voi sisältää myös lasten ja koululaisten toimintaterapiaa hakijan aiemman työkokemuksen ja osaamisvahvuuksien mukaan. Pääpaino työssä on aivoverenkiertohäiriöön sairastuneiden asiakkaiden toimintaterapia-arvioinnissa ja terapiassa. Työ sisältää myös pienapuvälinetarpeen arviointia ja reuma-asiakkaiden ohjausta. Työhön perehdytään ja kollegiaalista tukea on mahdollista saada.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun toimintaterapeutin pätevyys. Myös osa-aikainen työntekijä voidaan huomioida. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkka KVTES:n mukainen.

Odotamme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja, innovatiivisuutta ja aitoa kiinnostusta työskennellä asiakkaiden, perheiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Lähetä työhakemus www.kuntarekry.fi 30.7.2021 klo 15.00 mennessä. Sijaisuus täytetään sopivan työntekijän löytyessä.

Lisätietoja antaa 5.7. alkaen osastonhoitaja Outi Kalliokoski puh. 044 4691 531, outi.kalliokoski@kalajoki.fi

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Outi Kalliokoski puh. 044 4691 531, outi.kalliokoski@kalajoki.fi 5.7. alkaen

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut, Kuntoutus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Rekommenderade jobb