test
Toimintaterapeutti - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) on haettavana 14.3.2022 mennessä

TOIMINTATERAPEUTIN vakinainen toimi

Haemme toimintaterapeuttia, työpisteinä Ylivieskan ja Nivalan terveyskeskukset. Tehtäviin kuuluu lasten toimintaterapia-arviointi, ohjaus ja terapiajaksojen toteutus. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Toimintaterapeutit (3) kuuluvat erityistyöntekijöiden yksikköön, jossa työskentelevät myös puheterapeutit, psykologi, sosiaalityöntekijä ja työkykykoordinaattori. Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja asianmukaisen palkan lisäksi kollegiaalisen ja moniammatillisen tiimin tuen, hyvät työtilat ja välineistön.

Kelpoisuusehtona työhön on laillistetun toimintaterapeutin pätevyys. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä innostusta lasten ja perheiden kanssa toimimiseen. Työn aloitukseen varataan perehdytysaika, joka sovitaan tarpeesi ja kokemuksesi mukaan.

Työn tehtäväkohtainen palkka on 2624,01 €. Työehdot määräytyvät KVTES: n perusteella. Töiden aloitusajankohta on neuvoteltavissa. Työntekijän on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain (524/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Terveyskeskus on savuton.

Tehtävässä edellytetään 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä väliaikaisen tartuntatautilain 48 a § mukaista todistusta, edellytettävästä rokotuksesta tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antamasta suojasta, koronavirustautia vastaan. Olemme savuton terveyskeskus.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta tai kirjeitse opinto- ja työtodistusjäljennöksineen, joita ei palauteta, osoitteella: Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Erityistyöntekijät/Pirjo Erkinantti, Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska.

Lisätietoja:
- Toimintaterapeutti Minna Mällinen p.044 419 5196
- yksikön esimies Pirjo Erkinantti p. 044 419 5194

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Minna Mällinen p. 044 419 5196
- Pirjo Erkinantti p. 044 419 5194

Lisätietoja

Erityistyöntekijät

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Rekommenderade jobb