Skip to main content
test
Toimintaterapeutti - Itä-Savon sairaanhoitopiiri

Haemme toimintaterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen mielenterveyden ja riippuvuuksien avohoidon yksikköön.

Mielenterveyden avohoito palvelee yli 23-vuotiaita, jotka kokevat tilapäisiä tai pitkittyneitä terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavia psykologisia ja psykiatrisia ongelmia. Mielenterveyden avohoidon työryhmässä työskentelee psykologeja, psykiatrisia sairaanhoitajia ja psykiatreja. Sosiaalityöntekijä, ravitsemus- ja toimintaterapeutti sekä seksuaalineuvoja ovat työryhmän käytössä.

Toimintaterapeutin tehtävänkuvaan kuuluu potilaiden lääketieteellisen diagnosoinnin tukeminen ja kuntoutustarpeen havaitseminen toimintaterapeuttisen tutkimisen ja arvioinnin perusteella. Toimintaterapiasuunnitelman tekeminen ja sen toteutuksesta vastaaminen osana aikuisten kuntoutusta sekä osallistuminen kuntoutussuunnitelman laatimiseen moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Työkykyarvioiden laatiminen ja potilaiden työkyvyn edistäminen oikea-aikaisella ohjauksella.

Toimintaterapeutti toimii mielenterveyden ja riippuvuuden yksikössä kuntoutuksen asiantuntijana erikoisalaan liittyvissä tutkimus-, kuntoutus- ja kehittämistyössä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, monialaista kouluttautumista ja innostuneisuutta kehittää toimintaterapian työmenetelmiä potilaan parhaaksi.

Kelpoisuusehtona tehtävään on toimintaterapeutin tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa, huomioimme haussa myös loppuvaiheen toimintaterapeuttiopiskelijat.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syyskuussa 2022. Työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti ja palkkauksessa noudatetaan paikallista sopimusta. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, mikä sisältää tartuntatautilain 48 §:n mukaisen arvion soveltuvuudesta tehtävään sekä huumausainetestin. Tehtävän täytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 457082. Hakemukseen tulee liittää CV/ansioluettelo. Mahdolliset kirjalliset hakemukset liitteineen lähetetään: Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirjaamo, PL 111, 57101 Savonlinna. Hakemukseen laitetaan merkintä haettavasta tehtävästä. Kirjallisia hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa:
Mielenterveyden ja riippuvuuksien avohoidon esimies, päihdetyön johtaja Kirsi Torikka, puh. 044 417 2119.

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Perusterveydenhuolto, Mielenterveyden ja riippuvuuksien avohoito

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb