Toimintaterapeutti, aikuispsykiatria - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Toimintaterapeutti, aikuispsykiatria

Etsimme toimintaterapeuttia vakinaiseen tehtävään Rauman aikuispsykiatrian poliklinikalle ja päiväosastolle alkaen 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Toimintaterapeutti työskentelee moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Työ sisältää toimintamahdollisuuksien arviointia sekä yksilöllisen ja ryhmämuotoisen toimintaterapian suunnittelua ja toteutusta. Toimintaterapeutti osallistuu tiimityöskentelyyn ja osaltaan kehittää yksiköiden toimintaa. Tarjoamme Sinulle haastavaa ja mielenkiintoista työtä hyvässä työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimintaterapeutin toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen laillistus (toimintaterapeutti).

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytämme valinnassa neljän kuukauden koeaikaa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 / 044 707 6980 / rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

osastonhoitaja Terhi Kauppila
puh. 044 707 4777, tai
ylihoitaja Kristiina Puolakka
puh. 044 707 4422
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Psykiatrisen hoidon toimialue
Osoite: Rauma

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan