test

Toimintaterapeutti, erityisen tuen asiantuntija- ja terapiapalvelut

Ansök senast  1.7.2024 14:00

Haemme toimintaterapeuttia määräaikaiseen sijaisuuteen 5.8.- 25.9.2024 Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle.

Haemme toimintaterapeuttia määräaikaiseen sijaisuuteen 5.8.- 25.9.2024 Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle. Avoin sijaisuus on Kuntoutuksen palvelualueella erityisen tuen asiantuntija- ja terapiapalveluissa (ent. Eskoon asiantuntijapalvelut).

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työhön erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa. Asiakaskuntamme koostuu kehitysvammaisista, neuropsykiatrisesti oireilevista ja muista erityistä tukea tarvitsevista henkilöistä.

Työtehtäviin sisältyy monipuolisten toimintaterapia-arviointien tekemistä osana moniammatillista työryhmää. Teemme yhteistyötä asiakkaan lähipiirin ja eri yhteistyötahojen kanssa. Toimintakyvyn arvioinnit kuuluvat osaksi kuntoutussuunnitelmatutkimuksia, kehityksen seurantaa ja arjen toimintakyvyn kuvausta osana diagnostiikkaa tai työkykyarviointia. Lisäksi työ pitää sisällään tarpeen mukaan konsultointia eri asumisyksiköihin vammaisten palveluissa.

Arvostamme kehitysmyönteistä, aktiivista ja vastuullista asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimissä toimimiseen. Oman työn aktiivinen kehittäminen on tärkeä osa työtä, samoin oman alansa asiantuntijana toimiminen. Tarjoamme toimivat ja viihtyisät työtilat, hyvät edellytykset ammattitaidon kehittymiselle ja myönteisen ilmapiirin.

Työsi tukena on toimintaterapiayksikkö, jossa sinulle on tarjolla kollegiaalista tukea sekä innostuneisuutta. Saat tukea työhösi myös muulta moniammatilliselta työryhmältä sekä esihenkilöiltäsi. Toimintaterapiayksikkö sijoittuu Kuntoutuksen palvelualueelle, jonka vahvuutena on työyhteisön ammatillinen osaaminen, moniammatillisuus, kollegiaalisuus sekä osaamisen jakaminen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistetun toimintaterapeutin pätevyys. Myös loppuvaiheen opiskelijat voimme ottaa huomioon pätevien hakijoiden puuttuessa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palkkaus on kilpailukykyinen. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Suunnittelija Elina Kuohuva-Ikonen

Puh. 050 474 6809

elina.kuohuva-ikonen@hyvaep.fi

Palveluesihenkilö Henna Mäkipelto

Puh. 050 474 4249

henna.makipelto@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare