Toimintaterapeutti - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Etsimme Eskooseen Asiantuntijapalveluihin innostunutta ja sitoutunutta toimintaterapeuttia.

Toimintaterapeutti toimii moniammatillisessa työryhmässä, joka yhdessä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa laatii asiakkaan tarpeista lähtevän suunnitelman sekä tavoitteet ja keinot kuntoutumiseen ja arjen tueksi. Tehtävässäsi vastaat asiakasryhmämme lasten ja nuorten toimintaterapiatutkimuksista ja - arvioinneista.

Toimit osan huipputiimiä asiakaslähtöisesti ja tavoitteellisesti sekä osallistut asiakkaan ja ammattilaisten verkostotyöhön. Työssäsi pääset osallistumaan Eskoon kehittämistyöhön ja itse kehittämään työtäsi Asiantuntijapalveluissa. Käytössämme on ICF-viitekehys.

Tiimissämme on paikka juuri sinulle 2.8.2021 alkaen!

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:
- Toimintaterapeutin koulutus
- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen palvelussuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakijoiden mahdolliset haastattelut järjestetään 7.6.2021 tuki- ja osaamiskeskus Eskoossa.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Heidi Pakkala heidi.pakkala@eskoo.fi 050 474 6747

Lisätietoja

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, Palvelujen vastuualue, Eskoon Asiantuntijapalvelut

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valtakunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.

Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.

Eskoossa työskentelee noin 400 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella ja muut palveluyksikkömme sijaitsevat Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.

Tutustu meihin www.eskoo.fi eskoossa.fi-verkkolehdessä Facebook sivuillamme https://www.facebook.com/eskoossa/

Tule meille töihin!


Osoite: 60280 Seinäjoki
Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb