Toimintaterapeutti - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Kainuun sotessa on tarjolla mielenkiintoinen toimintaterapeutin tehtävä aikuisten mielenterveyspalveluissa, jossa toimintaterapeutti työskentelee kuntoutuksen ja arjen toimintakyvyn asiantuntijana moniammatillisissa työryhmissä. Tehtävä koostuu yksilöllisesti tehtävistä toimintakyvyn arvioinneista diagnostiikan tueksi ja jatkokuntoutuksen järjestämiseksi sekä osastoilla toiminnallisten ryhmien vetämisestä moniammatillisena yhteistyönä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tehtävänkuvaan. Osastot toimivat jo uudessa sairaalassa ja poliklinikkatoiminta siirtyy alkusyksystä 2021 uusiin tiloihin.

Lupaamme itsenäisen asiantuntijatehtävän, hyvän perehdytyksen ja kollegiaalisen tuen. Arvostamme työyhteisötaitoja sekä myönteistä asennetta muutokseen ja toiminnan kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona on laillistettu toimintaterapeutti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa työnantaja voi palkata määräajaksi alan opiskelijan, jolla on kertynyt yli 140 opintopistettä hakuajan loppuun mennessä.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marjo Mäkiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "toimintaterapeutti 549"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kuntoutustutkimus ja erityisterapiapalveluiden tulosyksikköpäällikkö Marjo Mäkinen, marjo.makinen@kainuu.fi, puh. 044 710 1318 (ajalla 21.6.-16.7.2021).
Vastuualuepäällikkö Esa-Petri Nurmela, esa-petri.nurmela@kainuu.fi, puh. 044 797 0545 (ajalla 19.7.-16.8.2021).

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaanhoidonpalvelut, Erityisterapia

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.


Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Rekommenderade jobb